Opioïde Policy

Opioïde pijnstillers zoals tramadol, codeïne fosfaat, dihydrocodeïne, co-codamol en co-dydramol, kunnen bij langdurig gebruik aanleiding geven tot gewenning en afhankelijkheid, daarom zijn we vastbesloten er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat deze correct en veilig worden gebruikt. Daarom zijn de volgende richtlijnen opgesteld. Deze zullen door met Dokteronline.com samenwerkende artsen en apotheken, die uw aanvraag behandelen, zeer strikt worden nageleefd:

1. Er geldt een 30 dagen limiet op alle opioïde pijnstillers die zullen worden afgegeven aan een cliënt per aanvraag. Graag verwijzen wij u naar onze Opioïden aanvraag limiet bij het aanvragen van een dergelijke behandeling.

2. Als een tweede aanvraag uit deze groep van opioïde pijnstillers te vroeg wordt geplaatst, dan zal die aanvraag worden vastgehouden tot het moment dat de "30 dagen limiet" verstreken is. Hierop zijn geen uitzonderingen.

3. Als we constateren dat een klant een dergelijke behandeling heeft aangevraagd via Dokteronline.com en tegelijkertijd een aanvraag heeft lopen bij een andere bron dan zullen we de aanvraag annuleren of verminderen, zodat de maximale maandelijkse aanvraag hoeveelheid per klant (zie Opioïden Aanvraag Limiet) niet overschreden zal worden. Als u twijfelt over wanneer en hoeveel u mag aanvragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via de contactpagina of via +31 85 744 1022. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 14:00 tot 21:00 uur. Gelieve hiervoor altijd uw laatste ordernummer door te geven of bij de hand te houden.

4. Mocht de reden van uw aanvraag voor een arts niet specifiek genoeg zijn, dan zult u worden gevraagd om meer informatie over uw klacht of conditie. Bijvoorbeeld, het invullen van alleen "pijn" of "hoofdpijn" is niet voldoende informatie voor een arts om uw aanvraag te beoordelen.

5. Een arts zal bijzonder voorzichtig zijn bij het voorschrijven aan jongere mensen (onder de 25 jaar) omdat het zeldzaam is voor mensen in deze leeftijdsgroep om dit soort medicatie nodig te hebben.

6. Indien er meerdere personen opioïde pijnstillers aanvragen vanaf één en hetzelfde adres of in een directe omgeving, dan zullen deze aanvragen naar alle waarschijnlijkheid worden geweigerd.

7. Het is nooit persoonlijk wanneer een aanvraag wordt geweigerd door een arts. Als u toch twijfelt neem dan gerust contact op met één van met Dokteronline.com samenwerkende de artsen, zij zijn er om u te helpen. Bij een negatief advies van een arts, zal elke nieuwe (dubbele) aanvraag naar alle waarschijnlijkheid ook worden geweigerd door een arts.

8. Bij het constateren van enig wangedrag of het bewust misbruiken van onze dienst komt u zonder aarzeling terecht op onze "zwarte lijst", wat inhoudt dat u geen gebruik meer kunt maken van ons platform. Er is een speciaal team dat hier op toe ziet en graag wijzen wij u erop dat dit voor uw eigen veiligheid is.

Toon meer