Oral-B Opzetborstels Kids

Oral-B Opzetborstels Kids

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Oral-B heeft diverse opzetborstels in het assortiment die passen op de Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen (Oral-B Stages Power en Oral-B Advance Power Kids). Meer info

Laagste prijs
€ 9,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat zijn Oral-B Opzetborstels Kids?


Oral-B heeft diverse opzetborstels in het assortiment die passen op de Oral-B elektrische tandenborstels voor kinderen (Oral-B Stages Power en Oral-B Advance Power Kids).

Waar wordt dit artikel voor gebruikt?


Poetsen met een elektrische tandenborstel geeft een beter resultaat dan poetsen met een handtandenborstel. Oral-B heeft speciale elektrische kindertandenborstels ontworpen die zijn aangepast op het kindergebit. De tandenborstels zijn gedecoreerd met een vrolijk Disney-thema, wat motiverend werkt. Met een elektrische tandenborstel voor kids leren kinderen spelenderwijs hun tanden goed te poetsen en om te gaan met een elektrische tandenborstel. De opzetborsteltjes moeten regelmatig worden vervangen. Deze borsteltjes zijn los na te bestellen.

Hoe werken de Oral-B Opzetborstels Kids?


De opzetborstels passen op de Oral-B Kids tandenborstels (type Stages Power en Advance Power Kids). U kunt kiezen uit diverse thema’s, waaronder:


  • Mickey Mouse;
  • Cars;
  • Prinsessen.Een opzetborstel voor kids is kleiner dan een gewone opzetborstel. Hierdoor past de borstel beter in de kindermond. De haren van de opzetborstels zijn extra zacht, waardoor ze de tanden en kiezen op een milde manier reinigen. De vorm van de borstels is bovendien aangepast op het onregelmatige kindergebit, zodat het hele kauwoppervlak gepoetst wordt.

Hoe gebruikt u dit artikel?


Klik de opzetborstel op de elektrische tandenborstel zoals aangegeven in de handleiding. Poets de tanden tweemaal per dag. Verwijder de opzetborstel na het poetsen van de tandenborstel en reinig het borsteltje onder stromend water. Vervang de opzetborstels om de drie maanden of zodra de blauwe indicatorhaartjes wit worden.

Wanneer mag u de opzetborstels niet gebruiken?


De Oral-B opzetborstels voor kids zijn in principe geschikt voor ieder kindergebit vanaf 3 jaar. Lijdt uw kind aan een aandoening van het tandvlees of het gebit, overleg dan met de (tand)arts of elektrisch poetsen veilig is.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Oral-B Opzetborstels Kids

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven