Orlistat

Orlistat kopen bij apotheek


Drastisch afvallen? Orlistat geeft u net dat duwtje in de rug dat u nodig heeft. Wist u dat Orlistat kopen ook online kan? Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u dit afslankmiddel snel en veilig bestellen. U hoeft niet eerst langs de huisarts voor een recept: alles wordt online geregeld via het arts consult. Online Orlistat bestellen bij de apotheek is bovendien discreet, want de medicijnen komen in een neutrale verpakking uw kant op. Niemand die ziet wat u gekocht heeft.

Welke Orlistat kopen?


Het vermageringsmiddel Orlistat werkt in de darmen. Het medicijn beïnvloedt de enzymen die het vet uit de voeding verteren. Daardoor wordt ongeveer een derde van dit vet niet opgenomen in het lichaam. En dat scheelt een hoop calorieën. Orlistat is verkrijgbaar in twee sterktes. De capsules van 60 mg zijn receptvrij verkrijgbaar en kunnen worden gebruikt als u een paar kilo wilt afvallen. De capsules van 120 mg zijn alleen bedoeld voor mensen met veel overgewicht (een BMI van 28 punten of hoger). Wilt u Orlistat bestellen in deze dosering, dan heeft u een recept van een arts nodig. Ook dat kan overigens online via Dokteronline.com. Meer informatie over die procedure leest u in het informatie dossier Orlistat zonder recept.

Veilig Orlistat bestellen bij apotheek


Orlistat 120 mg is een sterk werkend medicijn. Daarom is het belangrijk dat u dit middel via een betrouwbare partij koopt. Wilt u Orlistat kopen bij de samenwerkende apotheken van Dokteronline.com, dan kunt u rekenen op de beste kwaliteit en zorg. U bestelt Orlistat via een online arts consult waarbij uw gezondheid uitgebreid wordt gecontroleerd door een ervaren arts. Zo weet u zeker dat u dit afslankmedicijn zonder bezwaren kunt gebruiken. Ook qua bestellen en betalen wordt er veilig gewerkt. Uw gegevens blijven geheim en online afrekenen gaat via een beveiligde betaalomgeving. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? De Klantenservice helpt u graag.

Afslanken met Orlistat


Gaat u Orlistat kopen, dan is het goed om te weten hoe u dit afslankmiddel gebruikt. Orlistat wordt rond etenstijd ingenomen. U mag de capsule vlak voor, tijdens of uiterlijk een uur na de maaltijd doorslikken met wat water of een andere koude vloeistof. In principe slikt u Orlistat driemaal daags, dus bij het ontbijt, de lunch en het avondeten. Slaat u echter een maaltijd over, of eet u een hele lichte maaltijd die bijna geen vet bevat (bijvoorbeeld sla zonder saus of magere yoghurt met fruit), dan kunt u de capsule overslaan. Orlistat werkt namelijk alleen als er wat vet in de maaltijd zit. In de bijsluiter leest u meer over het gebruik van dit afslankmiddel. De bijsluiter is te downloaden via de Orlistat bestelpagina.

Mag iedereen Orlistat kopen?


Veel mensen met overgewicht hebben baat bij het gebruik van Orlistat. Onderzoek wijst uit dat afslanken met behulp van Orlistat veel effectiever is dan wanneer er alleen een dieet gevolgd wordt. Orlistat is echter niet voor iedereen een geschikt afslankmiddel. Zo wordt het gebruik van de capsules bijvoorbeeld afgeraden aan kinderen die jonger zijn dan 18 jaar en mensen die overgevoelig zijn voor de werkzame stof. Een arts weet of u Orlistat veilig kunt gebruiken.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.