Orlistat

Orlistat zonder recept, is dat mogelijk?


Wist u dat u Orlistat zonder recept van uw huisarts kunt bestellen? Via Dokteronline.com koopt u Orlistat receptvrij (met online recept) bij de samenwerkende apotheek via een online artsenconsult. Het benodigde recept wordt dan uitgeschreven door een samenwerkende arts die uw aanvraag behandelt. Dat proces verloopt geheel online, en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk en discreet. Bovendien heeft u Orlistat al binnen enkele werkdagen in huis, zodat u deze week nog kunt beginnen met afvallen.

Orlistat receptvrij verkrijgbaar?


Veel mensen betwijfelen of Orlistat receptvrij verkrijgbaar is. Het antwoord is ja en nee. Orlistat is er namelijk in twee varianten. De capsules met een dosering van 60 mg zijn zonder recept verkrijgbaar bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Orlistat 120 mg is wel receptplichtig. Dit sterke afslankmiddel is alleen bedoeld voor mensen met obesitas (een BMI van 28 punten of hoger). Alleen een arts kan u dit geneesmiddel voorschrijven. Dat mag dus ook een andere arts zijn dan uw eigen huisarts.

Hoe werkt online bestellen bij de apotheek?


Orlistat zonder recept van uw eigen arts bestellen is heel gemakkelijk. Het bestelproces via Dokteronline.com werkt als volgt:


  • Ga naar de Orlistat bestelpagina en kies de hoeveelheid capsules die u wilt bestellen;
  • Klik op de knop ‘Start artsconsult’ om verder te gaan met de aanvraag;
  • Vul uw gegevens in. Hierna kunt u doorklikken naar de medische vragenlijst;
  • Vul het vragenformulier over uw gezondheid zo volledig mogelijk in;
  • Controleer en betaal uw bestelling die u bij de samenwerkende apotheek plaatst.


Het verzonden formulier komt automatisch terecht bij een van de artsen die samenwerken met Dokteronline.com. De samenwerkende arts die uw aanvraag behandelt, beoordeelt of u in aanmerking komt voor Orlistat 120 mg. Is dat inderdaad het geval, dan wordt een online recept rechtstreeks naar een van de samenwerkende apotheken gestuurd. Uw medicijnen worden klaargemaakt en verzonden.

Hoe werkt afslanken met Orlistat?


Orlistat helpt u om sneller af te vallen. Dit medicijn zorgt ervoor dat de darmen minder vet uit de voeding opnemen. U krijgt daardoor minder calorieën binnen en dat leidt tot gewichtsverlies. Uiteraard is het wel belangrijk dat u uw levensstijl aanpast: van alleen Orlistat slikken zal uw overgewicht niet verminderen. U moet dit medicijn daarom combineren met een caloriearm dieet en meer beweging. Houdt u zich aan deze richtlijnen, dan ziet u snel resultaat. Zowel op de weegschaal als in de spiegel.

Informatie over Orlistat


Bestelt u Orlistat zonder recept van uw eigen huisarts? Bij Dokteronline.com wordt u minstens zo goed geïnformeerd over het medicijn als bij uw eigen arts en apotheek. Alle mogelijke informatie over Orlistat vindt u op de productpagina van Orlistat. Hier kunt u de producttekst vast lezen, informatie dossiers inzien of de bijsluiter downloaden met een klik op de muisknop. En wilt u meer weten over het thema afvallen, dan kunt u altijd terecht op ons gezondheidsblog. Hier leest u alles over afslanken, gezond eten, medicijnen en de laatste gezondheidsnieuwtjes. Zo bent u overal direct van op de hoogte.

Wie kan Orlistat receptvrij bestellen?


U kunt Orlistat zonder recept van uw huisarts bestellen als u wilt afslanken. Is uw BMI onder de 28 punten? Bestel dan Orlistat receptvrij bij een van de samenwerkende drogisten (Orlistat 60 mg). Is uw BMI 28 punten of hoger, dan bestelt u Orlistat 120 mg via het online artsenconsult bij de apotheek.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen