Overige diensten

Overige diensten

Officiële merken
Officiële merken

Wij kunnen u altijd veilig en anoniem in contact brengen met een arts voor een online consult. U hoeft geen afspraak te maken met een arts om uw medicijnen in huis te halen. Het voorschrijven van medicijnen gebeurt op basis van een online medische vragenlijst. Na bestudering van uw aanvraag zal een arts zijn medisch advies aanbieden en kan hij of zij besluiten om de aangevraagde behandeling (medicatie) voor te schrijven.

De medicijnen worden in 1 tot 3 dagen door de met Dokteronilne.com samenwerkende apotheek bij u thuis bezorgd. U kunt op deze manier uw medicijnen bij de apotheek bestellen zonder daarbij extra tijd kwijt te hoeven zijn aan een doktersafspraak en/of de wachttijd bij de apotheek. Bij apotheken of drogisterijen die met Dokteronline.com samenwerken kunt u anoniem uw medicijnen bestellen, ideaal indien u uw probleem liever niet met uw eigen arts bespreekt.

In deze categorie vindt u informatie over overige aandoeningen zoals bijvoorbeeld overgewicht (afvallen), rook verslaving (stoppen met roken), slapeloosheid (slecht slapen) en de daarbij behorende behandelingen.