Personal-Gene DNA-analyse

Personal-Gene DNA-analyse

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Loopt u extra risico op hart- en vaatziekten of een andere aandoening? Hoe reageert uw lichaam op bepaalde medicijnen? En hoe is het met uw geheugen en spierstructuur gesteld? Het antwoord op deze vragen ligt in uw genen. Meer info

Laagste prijs
€ 499,00
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Personal-Gene DNA-analyse (Engelse analyse in boekvorm)

€ 513,95

Wat is een Personal-Gene DNA-analyse?


Loopt u extra risico op hart- en vaatziekten of een andere aandoening? Hoe reageert uw lichaam op bepaalde medicijnen? En hoe is het met uw geheugen en spierstructuur gesteld? Het antwoord op deze vragen ligt in uw genen. De Personal-Gene DNA-analyse vertelt u hoe uw gezondheid genetisch is aangelegd. In deze uitgebreide DNA-test worden meer dan drie miljard onderdelen van de genen gescreend. De uitslagen van het onderzoek zijn gebaseerd op wetenschappelijke studies en inzichten van professionals. De testresultaten met bijbehorende adviezen en richtlijnen krijgt u thuisgestuurd als boek of pdf-bestand. U kunt de Personal-Gene DNA-analyse online bestellen via Dokteronline.com.

Waar wordt deze test voor gebruikt?


Als u weet hoe de aanleg van uw gezondheid is, kunt u daarop inspelen. Bijvoorbeeld door uw levensstijl aan te passen, anders te gaan eten of bewegen en risicofactoren te vermijden.

De Personal-Gene DNA-analyse onderzoekt meer dan 100 SNP’s (genen). Daarbij worden er uitgebreide analyses verricht binnen verschillende thema’s, zoals:


  • Aanleg voor een groot aantal aandoeningen (waaronder de ziekte van Alzheimer, long-, borst-, prostaat- en huidkanker, diabetes, staar, reumatische artritis, hartproblemen, multiple sclerose);
  • Stofwisseling (hoe verdraagt uw lichaam bijvoorbeeld gluten, melksuiker, alcohol en cafeïne);
  • Pijngevoeligheid;
  • Medicijnen (hoe reageert uw lichaam op geneesmiddelen als maagzuurremmers of cholesterolverlagers).Met deze informatie kunt u uw gezondheid gerichter beïnvloeden. Heeft u bijvoorbeeld aanleg voor het ontwikkelen van huidkanker, dan kunt u uw huid extra beschermen tegen uv-straling en eventuele moedervlekken goed in de gaten houden. Bent u overgevoelig voor lactose, dan past u uw eetpatroon daarop aan. Kunt u niet goed tegen bepaalde medicijnen, dan kunt u dit overleggen met uw arts. Op die manier verkleint u de kans op risicofactoren en kunt u gezonder leven.

Wilt u nog meer inzicht verkrijgen in uw gezondheidsprofiel, dan kunt u de aanvullende Nutri-Gene DNA-analyse bestellen. Deze DNA-test vertelt u alles over uw erfelijke achtergrond met betrekking tot voeding en beweging. Zo kunt u uw levensstijl nog beter afstemmen op uw genetisch aanleg.

Hoe werkt de Personal-Gene DNA-analyse?


Wilt u de Personal-Gene DNA-analyse online kopen, dan kan dat via Dokteronline.com. Voor het onderzoek is een speekselmonster nodig. U kunt dit eenvoudig zelf afnemen. Lees voor gebruik de handleiding en controleer of de inhoud van het testpakket compleet is. Neem wat speeksel bij uzelf af zoals beschreven in de handleiding en stuur het monster terug naar het laboratorium met de bijgevoegde retourenveloppe. Uiteraard wordt er zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens. Het speekselmonster wordt na gebruik vernietigd.

Uitslag van de Personal-Gene DNA-analyse


De resultaten van het DNA-onderzoek worden uitgewerkt in een uitgebreid rapport en voorzien van persoonlijke richtlijnen, tips en adviezen. Dit 100 pagina’s tellende document wordt naar u opgestuurd als boek. Wilt u het rapport liever online als pdf-document ontvangen, dan kan dat ook. Op dit moment is de uitslag alleen in het Engels beschikbaar.

Let op: De analyse is alleen in het Engels beschikbaar.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Personal-Gene DNA-analyse

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven