Philips Sonicare for Kids

Philips Sonicare for Kids

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Met Philips Sonicare for Kids wordt tandenpoetsen een feestje. Deze elektrische tandenborstel is speciaal ontworpen voor kinderen van vier jaar en ouder. Het apparaat beschikt over twee poetssnelheden, een pacer en een timer, en maakt 31.000 poetsbewegingen per minuut. Meer info

Laagste prijs
€ 20,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Philips Sonicare for Kids?


Met Philips Sonicare for Kids wordt tandenpoetsen een feestje. Deze elektrische tandenborstel is speciaal ontworpen voor kinderen van vier jaar en ouder. Het apparaat beschikt over twee poetssnelheden, een pacer en een timer, en maakt 31.000 poetsbewegingen per minuut. De frisse kleur en bijgeleverde stickers zorgen voor originele look. De tandenborstel is voorzien van een bijpassende opzetborstel die afgestemd is op de kindermond. Deze opzetborstels zijn apart bij te bestellen.

Waar wordt dit product voor gebruikt?


Elektrisch poetsen geeft een beter resultaat dan poetsen met een gewone tandenborstel. Omdat een kindermond veel kleiner is, heeft Philips de Sonicare for Kids ontwikkeld. De compacte opzetborstel is zo ontworpen dat de melktanden en -kiezen optimaal gereinigd worden. Daarnaast is de behuizing kleiner, zodat de tandenborstel makkelijker in de kinderhand past. De KidTimer en KidPacer zorgen ervoor dat kinderen spelenderwijs leren hoe lang ze hun tanden moeten poetsen.

Hoe werkt Sonicare for Kids?


De Sonicare for Kids tandenborstel maakt 31.000 poetsbewegingen per minuut. Het gebit wordt daardoor grondig gereinigd. De tandenborstel is voorzien van een KidPacer. Deze functie geeft door middel van een kort melodietje een seintje als het tijd is om te wisselen van kwadrant (kwart van het gebit). De tandenborstel heeft ook een KidTimer. Deze schakelt de tandenborstel automatisch uit als het einde van de poetsbeurt bereikt is. De timer is in te stellen op een of twee minuten.

Hoe gebruikt u deze tandenborstel?


De Philips Sonicare for Kids tandenborstel is heel gemakkelijk in gebruik:


 • Laad de tandenborstel voor het eerste gebruik op met de bijgeleverde oplader.
 • Klik de opzetborstel op de Philips tandenborstel en doe er wat tandpasta op;
 • Plaats de borstelkop in de mond en zet pas daarna de tandenborstel aan. Dit voorkomt spetteren;
 • Houd de tandenborstel een paar seconden lang tegen iedere tand en kies;
 • Plaats de borstelkop schuin op de tanden en kiezen. Zo wordt de tandvleesrand meegepoetst;
 • Druk niet te hard en maak geen poetsbeweging. Laat de elektrische tandenborstel het werk doen;
 • Wissel steeds van kwadrant als het melodietje van de KidPacer klinkt.
 • Haal de borstelkop pas uit de mond als het apparaat uitgeschakeld is. Dit gebeurt automatisch na het verstrijken van de ingestelde poetstijd (KidTimer).Reinig de opzetborstel na het poetsen onder stromend water. De opzetborstels zijn voorzien van blauwe indicatorharen. Deze vervagen van kleur om aan te duiden wanneer de borstel vervangen moet worden.

Wanneer mag u Philips Sonicare for Kids niet gebruiken?


De Sonicare for Kids tandenborstel is in principe geschikt voor ieder kindergebit, mits het apparaat gecombineerd wordt met een bijpassende opzetborstel voor kinderen. Jonge kinderen mogen de elektrische tandenborstel alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken. Draagt uw kind een beugel of heeft het een aandoening aan het gebit, het tandvlees of de tong, overleg dan eerst met de (tand)arts of uw kind elektrisch mag poetsen. Gebruik de Sonicare for Kids tandenborstel niet bij kinderen jonger dan 4 jaar.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Philips Sonicare for Kids

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven