Philips Sonicare Opzetborstels

Philips Sonicare Opzetborstels

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De Philips Sonicare Opzetborstels passen op de elektrische tandenborstels van Philips. De opzetborstels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Voor iedere poetsbehoefte is er een bijpassende borstel. Meer info

Laagste prijs
€ 20,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Philips Sonicare DiamondClean Opzetborstels Standaard 4 st.

€ 30,50

Philips Sonicare ProResults Opzetborstels Standaard 4 st.

€ 29,90

Philips Sonicare InterCare Opzetborstels Standaard 4 st.

€ 29,20

Wat zijn Philips Sonicare Opzetborstels?


De Philips Sonicare Opzetborstels passen op de elektrische tandenborstels van Philips. De opzetborstels zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Voor iedere poetsbehoefte is er een bijpassende borstel. Voor een optimaal poetsresultaat dienen de opzetborstels regelmatig (iedere 3 tot 6 maanden) vervangen te worden.

Waar wordt dit artikel voor gebruikt?


Niet ieder gebit is hetzelfde. Daardoor verschillen ook de poetsbehoeften. Philips heeft daarom een uitgebreid assortiment opzetborstels ontwikkeld waarmee er voor iedereen een geschikte variant is:


 • Sonicare DiamondClean: diamantvormige borstelkop, voor wittere tanden en grondige reiniging. Verkrijgbaar in een standaard en compact formaat (iets kleinere borstelkop).
 • Sonicare ProResults: heeft een voorgevormd profiel dat perfect aansluit op het gebit en ook de moeilijk bereikbare plekken goed poetst. Verkrijgbaar in een standaard en compact formaat (iets kleinere borstelkop).
 • Sonicare InterCare: reinigt beter tussen de tanden en onder de tandvleesrand en is speciaal ontwikkeld om tandvleesproblemen zoals bloedend, gevoelig of teruggetrokken tandvlees aan te pakken en te voorkomen. Verkrijgbaar in een standaard en compact formaat (iets kleinere borstelkop).
 • e-Series: borstelkop met schroefsysteem. Past op de modellen Essence, Elite, Xtreme & Advance.Naast bovenstaande soorten zijn er van dit merk ook speciale opzetborstels voor kinderen (apart) verkrijgbaar.

Hoe werkt de opzetborstel?


De opzetborstel wordt in beweging gebracht door de elektrische tandenborstel. De borstelkop maakt daarbij duizenden poetsbewegingen per minuut. Er wordt daardoor veel meer plak verwijderd dan bij het poetsen met een handtandenborstel.

De Sonicare opzetborstels van Philips kunnen gemakkelijk op de elektrische tandenborstel bevestigd worden. De meeste opzetborstels zijn voorzien van een kliksysteem en passen op (bijna) alle tandenborstelmodellen. Sommige opzetborstels moet u op de tandenborstel draaien (E-series). Deze passen vaak ook maar op één bepaalde soort tandenborstel.

Hoe gebruikt u de opzetborstels?


De Philips Sonicare Opzetborstels zijn heel gemakkelijk in gebruik:


 • Klik een opzetborstel naar keuze op de Philips tandenborstel en doe er wat tandpasta op;
 • Plaats de borstelkop in de mond en zet pas daarna de tandenborstel aan. Dit voorkomt spetteren;
 • Houd de tandenborstel een paar seconden lang tegen iedere tand en kies;
 • Plaats de borstelkop schuin op de tanden en kiezen. Zo wordt de tandvleesrand meegepoetst;
 • Druk niet te hard en maak geen poetsbeweging. De elektrische tandenborstel doet het werk;
 • Schakel het apparaat uit voordat u de borstelkop uit de mond haalt.Haal de opzetborstel na het poetsen van het apparaat en spoel deze af goed onder stromend water. Alle Sonicare opzetborstels zijn voorzien van blauwe indicatorharen. Deze vervagen van kleur om aan te duiden wanneer de borstel vervangen moet worden.

Wanneer mag u de Philips Sonicare Opzetborstels niet gebruiken?


De opzetborstels zijn in principe geschikt voor ieder volwassen gebit. Draagt u een beugel, heeft u een aandoening aan het gebit, het tandvlees of de tong of twijfelt u of elektrisch poetsen geschikt voor u is, overleg dan eerst met de (tand)arts.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Philips Sonicare Opzetborstels

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven