Plackers Interdentale Flossers

Plackers Interdentale Flossers

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De interdentale flossers van Plackers staan wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Plackers flossers zijn gemaakt van supersterk ‘Tuffloss’ flosdraad waarmee u voedselresten en plak tussen de tanden en kiezen moeiteloos verwijdert. Meer info

Laagste prijs
€ 2,70
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat zijn Plackers Interdentale Flossers?


De interdentale flossers van Plackers staan wereldwijd bekend om hun uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak. Plackers flossers zijn gemaakt van supersterk ‘Tuffloss’ flosdraad waarmee u voedselresten en plak tussen de tanden en kiezen moeiteloos verwijdert. De flossers hebben een praktische handgreep, waarin ook nog eens een tandenstoker zit. Bovendien zijn ze compact van formaat en daardoor makkelijk mee te nemen. Plackers Interdentale Flossers zijn verkrijgbaar in diverse varianten.

Waar wordt dit product voor gebruikt?


Flossen is een belangrijke aanvulling op tandenpoetsen. Een tandenborstel kan de ruimte tussen de tanden en kiezen niet bereiken. Dat betekent dat voedselresten, bacteriën en tandplak op die plaatsen achterblijven. Flossen is de enige manier om de interdentale ruimtes goed schoon te krijgen. Dagelijks goed flossen beschermt het gebit tegen tandvleesontstekingen en tandbederf. Zijn de ruimtes wat groter, dan kan de tandenstoker van pas komen om vuil en plak te verwijderen. Plackers Interdentale Flossers zorgen zo voor een optimale mondhygiëne.

Hoe werkt de flosser?


Een Plackers wegwerp-flosser bestaat uit een handvat met twee uiteinden waartussen een stukje flosdraad is gespannen. Dit ‘Tuffloss’ flosdraad is van superieure kwaliteit en breekt of rafelt niet, zelfs niet bij gebruik tussen twee dicht opeenstaande tanden of kiezen. Plackers interdentale flossers zijn verkrijgbaar in diverse varianten:


 • Micro Mint: heeft een frisse mintsmaak.
 • Whitening: bevat een blekende formule die het glazuur tussen de tanden en kiezen witter maakt.
 • Twin Line: met niet één, maar twee flosdraden. Reinigt de interdentale ruimtes dubbel zo intensief.De handgreep van de flosser zorgt ervoor dat u het flosdraad niet zelf hoeft vast te houden. De ingebouwde tandenstoker is eenvoudig uit het handvat te halen.

Hoe gebruikt u de interdentale flosser?


Het gebruik van de flosser is heel eenvoudig:


 • Flos altijd pas na het tandenpoetsen;
 • Neem een flosser in de hand en duw het flosdraad in de ruimtes waar de achterste kies de naastgelegen kies raakt;
 • Beweeg de flosser nu heen en weer in een zagende beweging. Ga daarbij van boven naar onderen;
 • Flos ook onder de tandvleesrand, maar stop als u niet verder kunt of als het pijn doet;
 • Herhaal deze methode bij alle andere kiezen en tanden totdat alle ruimtes geflost zijn;
 • Gebruik eventueel de tandenstoker voor het verwijderen van vuil in grotere ruimtes of op moeilijk bereikbare plekken;
 • Spoel na gebruik grondig uw mond en gooi de gebruikte flosser weg.De flossers zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Neem bij iedere flosbeurt een nieuwe flosser. Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om minstens eenmaal per dag te flossen.

Wanneer mag u de Plackers Interdentale Flossers niet gebruiken?


De flossers zijn in principe geschikt voor ieder gebit. Kinderen mogen de interdentale flossers en tandenstokers alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken. De flossers zijn niet geschikt voor mensen die een vaste beugel dragen. Heeft u een aandoening aan het gebit, het tandvlees of de tong, overleg dan eerst met de (tand)arts over het gebruik van de interdentale flossers.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Plackers Interdentale Flossers

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven