Plantur 39

Plantur 39

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De haarverzorgingsproducten van Plantur 39 zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar die last krijgen van haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Meer info

Laagste prijs
€ 6,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Plantur 39 Conditioner (gekleurd en beschadigd haar) 150 ml

€ 6,20

Plantur 39 Fyto-Cafeïne Shampoo (fijn en breekbaar haar)

€ 10,20

Plantur 39 Fyto-Cafeïne Shampoo (gekleurd en beschadigd haar)

€ 10,20

Wat is Plantur 39?


De haarverzorgingsproducten van Plantur 39 zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf ongeveer 40 jaar die last krijgen van haaruitval, dunner wordend haar of een terugtrekkende haarlijn. Het assortiment bestaat onder andere uit diverse soorten shampoos en een conditioner die de haaruitval tegengaan en de haargroei stimuleren.

Waar wordt het product voor gebruikt?


De overgang kan veel ongemakken veroorzaken. De veranderende hormoonspiegel heeft onder andere invloed op het haar. Door de dalende oestrogeenproductie kunnen de haarzakjes gevoeliger worden voor de mannelijke hormonen in het lichaam. Hierdoor kan er haaruitval optreden. U merkt dit doordat het volume van uw kapsel afneemt en de hoofdhuid steeds meer zichtbaar wordt. Plantur 39 bevat een fyto-cafeïnecomplex dat de haarwortels beschermt tegen het effect van de mannelijke hormonen. De haargroei wordt gestimuleerd en het haar wordt beter gevoed. Het resultaat is een volle haardos en glanzend, sterk en gezond haar.

Hoe gebruikt u Plantur 39?


Plantur 39 is verkrijgbaar in de volgende varianten:


  • Plantur 39 Fyto-Cafeïne Shampoo voor fijn en breekbaar haar (250 ml). Maakt het haar niet zwaar of slap zodat het kapsel zijn volume behoudt;
  • Plantur 39 Fyto-Cafeïne Shampoo voor gekleurd en beschadigd haar (250 ml). Met provitamine B5 en tarwekiemextracten. Herstelt de beschadigde haarstructuur en geeft het haar een diepe glans.
  • Plantur 39 Conditioner (150 ml). Maakt het haar zacht en makkelijk kambaar. Bevat een cafeïne-buffer die voorkomt dat het cafeïnecomplex tijdens het wassen uit het haar wordt gespoeld.
  • Plantur 39 Fyto-Cafeïne Tonic (200 ml). Beschermt de haarwortels en voedt het haar gedurende de hele dag.De producten van Plantur 39 zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De shampoo en conditioner gebruikt u net als gewone verzorgingsproducten. Het tonicum brengt u na het wassen aan op de hoofdhuid. Spoel het tonicum niet uit. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


De haarverzorgingsproducten van Plantur 39 worden over het algemeen probleemloos verdragen. Krijgt u desondanks toch last van bijwerkingen, overleg dan met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Plantur 39 niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Een overzicht van de samenstelling kunt u vinden op de verpakking of in de bijsluiter. Plantur 39 producten zijn niet geschikt voor kinderen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Plantur 39

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven