Plasproblemen

Plasproblemen

Plasproblemen komen bij zowel mannen als vrouwen voor. Naarmate we ouder worden, neemt de kans op urineproblemen toe. Als vrouw kunt u o.a. last krijgen van ongewenst urineverlies door een bevalling, de menopauze of een verzwakte blaas.

Een man krijgt vaak plasproblemen vanaf latere leeftijd. De oorzaak is in de meeste gevallen een goedaardige, vergrote prostaat. De meeste mannen schamen zich voor hun plasproblemen. Vaak ook omdat de plasproblemen gepaard gaan met erectie- en ejaculatieproblemen. Vaak bestaan de plasproblemen uit veelvuldig plassen of juist moeilijk kunnen plassen. De plasstraal kan zwak zijn en vaak krijgt men last krijgen van nadruppelen. Heeft u plasproblemen, dan zijn er ondersteunende middelen om uw plasproblemen te verminderen. Bij Dokteronline.com bespreken wij diverse producten die u kunnen helpen bij uw plasproblemen.

Plasproblemen bij mannen gaan vaak gepaard met erectieproblemen. Met Dokteronline.com samenwerkende apotheken bieden een combinatiepil die beide kwalen bestrijdt, Cialis Once a Day.
Hiervoor zijn tot op heden nog geen alternatieven voor aanwezig.

Plasproblemen door een blaasontsteking
Plasproblemen kunnen ook ontstaan door een blaasontsteking. Een groot gedeelte van de vrouwen krijgt gemiddeld één keer per jaar last van een blaasontsteking. U kunt dit tegenwoordig zelf testen met de speciale blaasontsteking zelftest. Positief getest? U kunt bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken antibiotica aanvragen om snel van de blaasontsteking af te komen. Met een antibioticum worden de klachten binnen een enkele dagen verholpen. Als u regelmatig last heeft van een blaasontsteking of plasproblemen dan kan het slim zijn om de zelftest standaard in huis te hebben.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie