Premature ejaculatie

Premature ejaculatie

Premature ejaculatie is wanneer een man te snel klaarkomt: binnen 1 - 2 minuten, vaak al binnen 30 seconden. De man heeft hierbij het gevoel geen controle te hebben op het moment van klaarkomen. Iedere man heeft hier in bepaalde mate wel eens last van. Het wordt als een klacht ervaren wanneer een man vrijwel altijd te snel of zeer snel klaarkomt. De man zelf heeft hier meestal erg veel last van, ook kan het seksleven onder druk komen te staan.

Tussen de 25 en 60% van alle mannen heeft regelmatig last van premature ejaculatie. Voor hen is het gevoel geen controle te hebben vaak erg vervelend. Sommige mannen kunnen amper aanraking van de penis verdragen zonder klaar te komen. In dergelijke gevallen staat het probleem het hebben van een gezond seksleven in de weg. Gelukkig zijn er verschillende medicijnen beschikbaar om premature ejaculatie te behandelen.

Er is een oraal medicijn beschikbaar via de samenwerkende apotheken die u als behandeling bij premature ejaculatie kunt gebruiken: Priligy. Dit middel vergroot de controle van de man op het moment van ejaculatie. Emla crème is een crème die zorgt voor een lokale verdoving van de huid. Door deze crème op de penis toe te passen, wordt deze minder gevoelig en kan het voortijdig klaarkomen verdwijnen. Voor vele mannen heeft deze crème het seksleven enorm verbeterd. Bekijk onderstaand assortiment voor het behandelen van premature ejaculatie.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie