Promensil

Promensil

1 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Promensil is een voedingssupplement dat overgangsklachten vermindert. De werkzame stof in Promensil is rode klaver. Dit plantje is een bron van natuurlijke isoflavonen, stoffen waarvan de werking sterk lijkt op het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen. Meer info

Laagste prijs
€ 27,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Promensil?


Promensil is een voedingssupplement dat overgangsklachten vermindert. De werkzame stof in Promensil is rode klaver. Dit plantje is een bron van natuurlijke isoflavonen, stoffen waarvan de werking sterk lijkt op het vrouwelijke geslachtshormoon oestrogeen. Promensil is er in twee varianten:


  • Promensil Menopauze Original, bevat per tablet 40 mg isoflavonen en is bedoeld voor vrouwen die al enige tijd in de overgang zijn. Promensil Original helpt bij de bekende overgangsklachten en zorgt daarnaast voor sterke botten en een optimale conditie van hart- en bloedvaten.
  • Promensil Menopauze Extra Sterk, bevat per tablet 80 mg isoflavonen. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor vrouwen bij wie de menopauze net begint en die meer last hebben van overgangsklachten.Alle varianten van Promensil zijn zonder recept verkrijgbaar.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Overgangsklachten ontstaan als de eierstokken rond het vijftigste levensjaar steeds minder oestrogeen gaan produceren. Dit zorgt voor symptomen als opvliegers, nachtelijk transpireren, slaapproblemen en stemmingswisselingen. Promensil zorgt ervoor dat het lichaam plantaardige oestrogenen (isoflavonen) binnenkrijgt, waardoor het oestrogeentekort wordt aangevuld en de symptomen sterk verminderen of zelfs verdwijnen.

Hoe gebruikt u Promensil?


De tabletten Promensil moeten tijdens de maaltijd worden ingenomen. Kauw de tabletten niet fijn, maar slik ze door met voldoende vloeistof. Let bij overgangsklachten ook op uw levensstijl. Gezonde voeding en voldoende beweging helpen om overgangsklachten te verminderen.

Dosering


Tenzij de arts anders adviseert is de gebruikelijke dosering van Promensil als volgt:


  • Eenmaal daags 1 tot 2 tabletten tijdens de maaltijd innemen.Overschrijd de aanbevolen hoeveelheid niet. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Promensil en Promensil Extra Sterk bevatten natuurlijke ingrediënten en worden doorgaans probleemloos verdragen. Ervaart u desondanks toch bijwerkingen, raadpleeg dan de arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Promensil is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik dit voedingssupplement niet als u:


  • Overgevoelig bent voor rode klaver of een van de gebruikte hulpstoffen.Gebruikt u medicijnen of lijdt u aan een lichamelijke aandoening, overleg dan eerst met de arts of u Promensil veilig kunt gebruiken.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik dit product niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Er gelden voor dit geneesmiddel geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (1)
1 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Promensil werkt echt niet!!!

(1/5)
Hellevoetsluis,

Vanaf half februari heb ik Promensil gebruikt, maar mijn klachten verergerden en ik kreeg er nog wat bij. Nachtelijk transpereren, ik dreef mijn bed uit wat voorheen niet het geval was. Opvliegers bij de vleet, die ik voorheen ook niet had. Toen ik Promensil kocht, was er een actie: niet goed, geld terug. Maar toen ik de capsules drie maanden had gebruikt en de klachten verergerden heb ik Pormewnsil geschreven en de kassabon opgestuurd. Kreeg ik te horen dat de actie afgelopen was. Dus: niet goed, geen geld terug. NIET KOPEN!!!

Product review - Promensil

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven