Propranolol

Propranolol kopen bij apotheek


Last van een hoge bloeddruk of hartklachten? Propranolol kan helpen. Dit medicijn verlaagt de bloeddruk en zorgt ervoor dat het hart minder hard hoeft te werken. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u online Propranolol kopen. U hoeft daarvoor de deur niet uit: alles wordt via het internet geregeld. Zelfs het benodigde recept wordt online verstrekt. En dat scheelt u een hoop tijd.

Online Propranolol bestellen bij apotheek


Propranolol kopen via het internet is gemakkelijk en snel. En als u bestelt via de doktersdienst Dokteronline.com is het ook nog eens veilig. Wij werken met een online arts consult. Dat betekent dat u tijdens de bestelprocedure een online medisch vragenformulier invult. Die vragen gaan over uw gezondheid: het zijn vragen die uw eigen huisarts u ook zou stellen op het spreekuur, bijvoorbeeld over uw gewicht, levensstijl en eventuele allergieën. Ook vult u hier uw klachten in waarvoor u het medicijn nodig heeft. Een met Dokteronline.com samenwerkende arts beoordeelt vervolgens of u Propranolol inderdaad nodig heeft en of u het geneesmiddel veilig kunt gebruiken. Vervolgens schrijft de arts een online recept uit met de juiste dosering. Dit wordt rechtstreeks doorgestuurd aan een van de samenwerkende apotheken, waarna de bestelling wordt klaargemaakt.

Wanneer Propranolol bestellen?


Propranolol behoort tot de medicijngroep bètablokkers. Dit zijn geneesmiddelen die bloeddrukverlagend werken. Ook wordt de hartslag lager en heeft het hart minder zuurstof nodig. Patiënten die Propranolol kopen, doen dat meestal vanwege de volgende klachten:


  • Hoge bloeddruk;
  • Onvoldoende pompkracht van het hart;
  • Hartritmestoornissen;
  • Angina pectoris (pijn op de borst);
  • Na een hartinfarct, om herhaling te voorkomen.


Daarnaast werkt Propranolol ook bij migraine en een bepaalde vorm van trillen (essentiële tremor). Heeft u last van een van deze klachten, dan kan een arts bepalen of u Propranolol bestellen mag.

Propranolol informatie


Bij de samenwerkende apotheken kunt u Propranolol bestellen in diverse sterktes. Een arts weet welke dosering het beste helpt bij uw klachten. Gaat u dit medicijn voor het eerst gebruiken, lees dan eerst de bijsluiter zorgvuldig door. Hierin staat belangrijke informatie over de bijwerkingen, maar ook over hoe u Propranolol het beste kunt innemen. U vindt de bijsluiter op de bestelpagina, waar u het met één klik op de muisknop kunt downloaden. Ook de producttekst (een verkorte versie van de bijsluiter) en gebruikerservaringen over Propranolol staan op de bestelpagina.

Veilig Propranolol kopen bij de apotheek en afrekenen


Online winkelen is niet altijd even veilig. Er zijn bedrijven die Propranolol spotgoedkoop en zonder recept van een arts aanbieden. Helaas gaat het in die gevallen vaak om illegale, vervalste medicijnen. Ook qua beveiliging gaat het niet overal even goed. Sommige sites werken met onbetrouwbare betaalomgevingen of delen uw contactgegevens ongevraagd met andere partijen. Via Dokteronline.com kunt u met een gerust hart Propranolol bestellen bij de apotheek. Er wordt zeer vertrouwelijk omgegaan met uw gegevens en werken uitsluitend met geregistreerde en onafhankelijke artsen en apotheken. U hoeft niet bang te zijn voor nepmedicijnen of een onveilige betaalomgeving. Wilt u meer weten over onze werkwijze, kijk dan even op de site of neem contact op met onze Klantenservice.

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.