Reductil

Reductil

Abbott volgt de aanbeveling van de EMEA om de handelsvergunning van Reductil voor patiënten met obesitas en overgewicht op te schorten.De voordelen van het gebruik van Reductil wegen niet langer op tegen de risico s aldus de EMEA. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

NIEUWS:Abbott volgt de aanbeveling van de EMEA om de handelsvergunning van Reductil voor patiënten met obesitas en overgewicht op te schorten.De voordelen van het gebruik van Reductil wegen niet langer op tegen de risico s aldus de EMEA.

Klik hier voor het officiele persbericht van de EMEA.

---------------------------------------------------------------------------------------

Alternatief XenicalOp dit moment is er slechts 1 Afslankmedicijn als alternatief op de markt, genaamd Xenical. Xenical is een klinisch bewezen en veilig middel tegen obesitas en is werkzaam in het spijsverteringskanaal.

klik hier om meer te lezen over het alternatief Xenical.

---------------------------------------------------------------------------------------

Wat is Reductil?


Reductil is een afslankmiddel. Reductil werkt het beste in combinatie met een dieet, lichaamsbeweging en een aanpassing van de levensstijl. De werkzame stof sibutramine heeft zijn werking in de hersenen, waar het de hoeveelheid neurotransmitters (boodschapperstoffen) beïnvloedt. Dit zorgt ervoor dat de eetlust vermindert, zodat een dieet makkelijker vol te houden is. Wilt u discreet en snel Reductil online bestellen, dan kunt u daarvoor terecht bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken. Reductil is een receptplichtig medicijn.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Afslanken met Reductil is alleen bedoeld voor mensen met ernstig overgewicht. Heeft u een BMI van 27 tot 30 punten, en heeft u daarnaast last van aandoeningen als een hoge bloeddruk of een te hoog cholesterolgehalte, dan komt u in aanmerking voor een behandeling met deze dieetpil. Ook mensen met een BMI die hoger is dan 30 punten krijgen dit middel voorgeschreven. Ernstig overgewicht is slecht voor de gezondheid. Het verhoogt het risico op diabetes, hart- en vaatziekten en andere levensbedreigende aandoeningen. Afvallen is echter niet eenvoudig, vooral als u steeds honger heeft. Reductil onderdrukt het hongergevoel waardoor u minder (vaak) eet. Hierdoor gaat het afslanken makkelijker dan met een dieet alleen.

Hoe gebruikt u Reductil?


Bij de apotheken die met Dokteronline.com samenwerken is Reductil online verkrijgbaar in verschillende sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte u het beste kunt gebruiken. Neem de capsule ’s ochtends zonder te kauwen in met een glas water. U kunt dit medicijn voor of na het ontbijt innemen. Afslanken met Reductil lukt alleen als u ook uw voedingspatroon aanpast. Een arts of diëtist(e) kan u hierbij adviseren. Probeer ook meer te gaan bewegen: door lichaamsbeweging verbrandt u meer calorieën en valt u sneller af. Overleg met een arts als u na een aantal weken nog altijd niet of nauwelijks bent afgevallen.

Dosering


Tenzij een arts anders voorschrijft is de gebruikelijke dosering van Reductil als volgt:


  • Volwassenen: Eenmaal daags 1 capsule à 10 mg of 15 mg.Een arts bepaalt hoe lang u dit geneesmiddel moet blijven innemen. Reductil is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Reductil kan soms bijwerkingen geven, waaronder:


  • Slapeloosheid;
  • Droge mond;
  • Obstipatie (verstopping);
  • Duizeligheid, vermoeidheid;
  • Hoofdpijn.Neem contact op met een arts als u veel last krijgt van deze of andere klachten. Een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen staat in de bijsluiter.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Reductil is niet voor iedereen een geschikt medicijn. Gebruik deze dieetpil bijvoorbeeld niet als u:


  • Overgevoelig bent voor sibutramine of een van de hulpstoffen.
  • Lijdt aan een psychische aandoening;
  • Lijdt aan een bepaalde vorm van glaucoom;
  • Een eetstoornis heeft (gehad).In de bijsluiter vindt u een volledig overzicht van alle contra-indicaties en andere waarschuwingen. Reductil heeft een wisselwerking met andere medicijnen. Zorg ervoor dat een arts op de hoogte is van uw medicijngebruik, zodat deze daar rekening mee kan houden. In de bijsluiter leest u meer over dit onderwerp.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Reductil mag niet gebruikt worden tijdens een zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Dit geneesmiddel kan uw reactievermogen verminderen. Neem geen deel aan het verkeer als u hier last van heeft.

Pas op met sterke drank: alcohol kan de bijwerkingen van dit medicijn versterken.


NIEUWS:
Op dit moment is er slechts 1 afslank medicijn als alternatief op de markt genaamd Xenical. Xenical is een klinisch bewezen en veilig middel tegen obesitas en is werkzaam in het spijsverteringskanaal, klik hier om meer te lezen over het alternatief Xenical.

Informatie dossiers
Reviews (1)
5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

is de best!!!

(5/5)
vollenhove,

dit medicijn is de best ik woog 20 kilo minder

Product review - Reductil

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven