Reis en Zonneproducten

Reis en Zonneproducten

Bent u van plan om op reis te gaan? Zorg dan dat u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt. Dokteronline.com biedt u de mogelijkheid een uitgebreid assortiment met reis- en zonneproducten te bestellen bij met Dokteronline.com samenwerkende apotheken en/of drogisterijen. Van malaria- en diarree pillen tot zonnebrand en insecten afwerende middelen.

Reisziekte en jetlag
Een autoritje of een vlieg- of bootreis levert voor sommige mensen heel wat problemen op. Misselijkheid en overgeven als gevolg van reisziekte kunnen voorkomen worden met speciale tabletten. Een andere veel gehoorde reiskwaal is jetlag. Door het tijdsverschil kunt u ’s avonds niet slapen of bent u overdag heel moe. Melatonine is een hormoon dat de slaap opwekt. Hierdoor bent u sneller in het juiste ritme.

Reizigersdiarree en malaria
Reist u naar tropische bestemmingen? Dan zijn malariapillen essentieel: malariamuggen zijn in deze gebieden zeer actief. Ook reizigersdiarree komt in warme landen vaker voor. Door de warmte en beperkte hygiëne ligt een besmetting met een bacterie of virus op de loer. Met een anti-diarreemiddel en een product dat de verloren zouten aanvult voorkomt u uitdroging.

Denk bij het inpakken ook aan oordopjes, pijnstillers, condooms, zonnebrandcrème, insectenwerende middeltjes en jeukstillende crème. Met deze producten in uw bagage gaat u zorgeloos op reis.

Toon meer

Apotheekproduct(en) in deze categorie