Resdan Anti-roos

Resdan Anti-roos

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De medicinale shampoos van Resdan zijn speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van roos. Resdan shampoo is verkrijgbaar in diverse behandelshampoos en kuren die geschikt zijn voor verschillende haartypes. Meer info

Laagste prijs
€ 8,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is Resdan shampoo?


De medicinale shampoos van Resdan zijn speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van roos. Resdan shampoo is verkrijgbaar in diverse behandelshampoos en kuren die geschikt zijn voor verschillende haartypes. Resdan pakt de oorzaak van hoofdroos grondig aan, reinigt de hoofdhuid en verzorgt het haar.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Hoofdroos is een aandoening die vaak voorkomt. Roos wordt veroorzaakt door een storing in het huidvernieuwingsproces. De huidcellen worden te snel afgestoten, waardoor er zich schilfers vormen die zichtbaar zijn in het haar en op de schouders. Resdan shampoo bevat werkzame ingrediënten als salicylzuur en menthol die de hoofdhuid kalmeren en de schilfering verminderen. Ook de jeuk die vaak met hoofdroos gepaard gaat, verdwijnt.

Hoe gebruikt u Resdan shampoo?


Gebruik Resdan op nat haar. Masseer de shampoo goed in en laat het schuim gedurende vijf minuten inwerken. Daarna het haar goed uitspoelen. Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking. Hierin staat hoe vaak u het product moet gebruiken.

Resdan is verkrijgbaar in de volgende varianten:


  • Resdan Normaal tot Vet Haar: bevat salicylzuur, een middel dat roos bestrijdt. Het toegevoegde mentholextract vermindert jeuk en zorgt voor een frisse geur.
  • Resdan Droog of Beschadigd Haar: twee-in-een-shampoo met salicylzuur, menthol en een ingebouwde conditioner die het haar zacht en makkelijker kambaar maakt.
  • Resdan Forte Kuur: met salicylzuur, menthol en zinc pyrithione, een schimmel- en gistdodend middel dat de oorzaak van roos extra stevig aanpakt. Deze shampoo is geschikt voor ieder haartype.
  • Resdan Milde Kuur: voor de gevoelige hoofdhuid. Deze ongeparfumeerde shampoo bevat Dode Zee-minderalen en plantaardige extracten die de celdeling van de hoofdhuid normaliseren. Geschikt voor ieder haartype.
  • Resdan Elke Dag Shampoo: kan dagelijks gebruikt worden. Ideaal om roos te voorkomen of als onderhoudsmiddel na een Resdan kuur.Bijwerkingen


Resdan shampoo wordt over het algemeen probleemloos verdragen. Krijgt u last van bijwerkingen, staak dan het gebruik van de shampoo en overleg met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Resdan shampoo niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. U vindt een overzicht van de samenstelling op de verpakking of in de bijsluiter. Resdan shampoo is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Resdan Anti-roos

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven