Saridon

Saridon ervaringen


Saridon is een pijnstiller die gebruikt wordt bij lichte tot matige pijn en koorts. Dit geneesmiddel werd in 1930 voor het eerst geïntroduceerd door de Duitse geneesmiddelenfabrikant Bayer en heeft sindsdien al heel veel mensen van hun pijnklachten verlost. In dit informatiedossier leest u meer over de Saridon ervaringen van gebruikers. Ook vindt u hier meer informatie over de werking van deze pijnstiller.

Hoe werkt Saridon?


Saridon is een samengestelde pijnstiller. De drie hoofdbestanddelen versterken elkaars werking en zorgen zo voor een snelle pijnbestrijding. Saridon is opgebouwd uit drie werkzame stoffen:

  • Paracetamol: de bekendste, veiligste en meest gebruikte pijnstiller die tevens koorts verlaagt;
  • Propyfenazon: dit is een zogenaamde antipyretische pijnstiller, oftewel een koortsverlagende pijnstiller. Dit geneesmiddel heeft daarnaast een ontstekingsremmende werking;
  • Coffeïne: een opwekkend middel. Het stimuleert het sympathische zenuwstelsel, waardoor er een energieker gevoel optreedt.


Gebruikers van Saridon melden dat deze pijnstiller sneller en effectiever werkt dan paracetamol alleen. Het werkt vooral goed bij diverse soorten hoofdpijn, spierklachten, menstruatiepijn en pijn als gevolg van griep of verkoudheid. Meer informatie over de werking en dosering van Saridon vindt u in de bijsluiter.

Saridon gebruikerservaringen


Wij krijgen regelmatig gebruikerservaringen van bezoekers toegestuurd over pijnstillers. Ook Saridon wordt vaak genoemd in zo'n review. De meeste ervaringen met dit geneesmiddel zijn zeer positief. Wilt u uw eigen Saridon ervaringen delen, dan kan dat via onze site. Schrijf een review en help op die manier andere bezoekers om een goed beeld te krijgen van dit geneesmiddel. Voldeed het product aan uw verwachtingen? Had u last van bijwerkingen? Werkte de pijnstiller snel? We horen het graag. U kunt uw bijdrage leveren via de knop op de productpagina.

Saridon ervaringen: bijwerkingen


Pijnstillers zijn geneesmiddelen en kunnen dus soms bijwerkingen veroorzaken. Gebruikers melden dat het met de bijwerkingen van Saridon meevalt. Sommige bezoekers hebben na het innemen wat last van maagdarmklachten, zoals brandend maagzuur, buikpijn of misselijkheid. Dit kunt u grotendeels voorkomen door de pijnstiller tijdens het eten in te nemen. Mensen die overgevoelig voor, of niet gewend zijn aan cafeïne kunnen soms last krijgen van een onrustig gevoel of moeite met slapen. Dit wordt veroorzaakt door de werkzame stof coffeïne (coffeïne is een andere naam voor cafeïne). Als u hier erg veel last van heeft, kunt u deze pijnstiller beter niet 's avonds laat innemen.

Saridon online bestellen


Wilt u na het lezen van Saridon Ervaringen zelf deze pijnstiller bestellen? Dat kan bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com snel en veilig. Zij hebben Saridon standaard op voorraad. U heeft geen recept nodig om Saridon te bestellen, dit geneesmiddel is namelijk niet recept plichtig. Onze bezoekers zijn zeer tevreden over de bestelprocedure bij de samenwerkende apotheken. Vooral de snelle levering door een samenwerkende drogist en veilige betaalmethode worden als pluspunten genoemd. Ervaar zelf hoe makkelijk het is om snel van uw pijn af te komen, en bestel Saridon online.
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.