Saridon

Saridon bestellen bij pijn en koorts


Wanneer Saridon kopen bij een apotheek?


Saridon is een samengestelde pijnstiller. De werkzame stoffen in dit geneesmiddel zijn paracetamol, propyfenazon en coffeïne. Dankzij deze samenstelling is Saridon effectief bij veel verschillende soorten pijn. Waar paracetamol alleen soms niet afdoende werkt, geven de toegevoegde stoffen in Saridon net dat beetje extra om matige pijn beter te bestrijden.

Omdat Saridon naast pijnstillend ook koortsverlagend en licht ontstekingsremmend werkt, kan dit middel worden ingezet bij diverse pijnklachten die al dan niet gepaard gaan met ontstekingsreacties en verhoging. Saridon kopen kan bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken gemakkelijk online.

Saridon: sterk en snel
Saridon werkt snel en is sterker dan pijnstillers die alleen paracetamol bevatten. Het kan onder andere worden ingenomen bij de volgende klachten:

  • Diverse soorten hoofdpijn: spanningshoofdpijn, migraine, voorhoofdsholteontsteking;
  • Kiespijn;
  • Pijn en koorts bij verkoudheid of griep (keelpijn, hoofdpijn, oorpijn);
  • Spier- en gewrichtspijn (spit, reumatische aandoeningen).


Bij deze en andere klachten is Saridon bestellen een goede oplossing. Door de snelle werking van Saridon voelt u zich al gauw een stuk beter.

Hoe werkt Saridon?


Saridon bestaat uit drie bestanddelen:

  • Paracetamol: dit is al jarenlang de meest gebruikte pijnstiller. Het zorgt ervoor dat pijnprikkels onderdrukt worden, zodat deze niet of minder sterk in de hersenen aankomen. Daarnaast werkt paracetamol koortsverlagend;
  • Propyfenazon: ook dit middel verlaagt de koorts en heeft bovendien een lichte ontstekingsremmende werking;
  • Coffeïne: coffeïne is een oppepper. Het geeft het lichaam meer energie en zorgt er tevens voor dat de werking van paracetamol en propyfenazon langer aanhouden.


De drie ingrediënten in Saridon versterken elkaars werking en vormen samen een krachtige pijnstiller. Wilt u ook pijnklachten snel en grondig aanpakken? Dan kunt u Saridon kopen bij de samenwerkende apotheken.

Het gebruik van Saridon pijnstillers


Saridon is verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken in een verpakking van 20 tabletten. Wilt u Saridon bestellen bij een samenwerkende apotheek? Lees dan voor gebruik altijd goed de bijsluiter. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over Saridon pijnstillers:

  • Saridon kan soms maagklachten veroorzaken of verergeren. Patiënten die lijden aan ontstekingen in het maag-darmkanaal worden aangeraden een maagbeschermer te gebruiken. Alcoholgebruik kan deze bijwerking versterken. Matig of staak uw gebruik van alcoholische dranken als u last krijgt van uw maag;
  • Zelden treedt duizeligheid als bijwerking op. Houd hier rekening mee als u wilt deelnemen aan het verkeer;
  • Bent u zwanger, wilt u dit worden of geeft u borstvoeding? Overleg met een arts over het gebruik van Saridon.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Saridon kopen bij samenwerkende apotheken


Wilt u snel van uw pijnklachten en/of koorts af? Dan kunt u Saridon bestellen bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken. Uw bestelling wordt zorgvuldig en met spoed door een apotheek verwerkt zodat u Saridon al binnen enkele werkdagen in huis heeft. Ook de betaling gaat moeiteloos en veilig. Bestel Saridon direct online of geef uw order telefonisch door.
Product
Prijs *
Product – Prijs *

* Prijs is inclusief BTW.