Saxenda

Saxenda zonder recept van uw eigen huisarts


Saxenda is een nieuw en veelbelovend afslankmiddel. De werkzame stof liraglutide beïnvloedt de werking van de alvleesklier. Hierdoor wordt er meer insuline aangemaakt, wat onder andere het hongergevoel onderdrukt. Saxenda is uitsluitend bedoeld voor mensen met veel overgewicht. Het gaat daarbij om een BMI van minstens 27 punten, in combinatie met een of meerdere risicofactoren (bijvoorbeeld een hoge bloeddruk of diabetes type 2). Hoewel dit geneesmiddel nog maar pasgeleden is vrijgegeven, is het nu verkrijgbaar bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com. U bestelt Saxenda zonder recept van uw eigen huisarts, maar wel op een veilige manier.

Online consult


Hoewel u binnenkort bij samenwerkende apotheken Saxenda zonder recept van uw eigen huisarts kunt bestellen, wil dat niet zeggen dat u helemaal geen recept nodig heeft. Saxenda is namelijk weldegelijk een receptplichtig middel. Wij brengen u in contact met een samenwerkende arts. Dit gebeurt nadat u een medische vragenlijst online heeft ingevuld. Deze arts controleert uw gegevens en bepaalt of u Saxenda veilig kunt gebruiken.

Het voordeel van online bestellen


Online Saxenda bestellen bij samenwerkende apotheken heeft veel voordelen. Zo is dit nieuwe medicijn nog niet bij alle 'gewone' apotheken verkrijgbaar. Apotheken die met Dokteronline.com samenwerken hebben Saxenda wel in het assortiment. Zodra een samenwerkende arts uw aanvraag heeft goedgekeurd, gaat er een recept naar de samenwerkende apotheek en worden de medicijnen door de apotheek opgestuurd. U kunt dus vrijwel direct beginnen met afvallen. Natuurlijk sturen zij Saxenda in een neutrale verpakking naar u op. Niemand ziet wat u besteld heeft. Afslanken is immers al moeilijk genoeg zonder dat iedereen in uw omgeving zich ermee bemoeit. En het afrekenen? Dat gebeurt via een beveiligde betaalomgeving. Geen zorgen.

Pas op voor nep-Saxenda


Saxenda is niet goedkoop, of liever gezegd: de originele Saxenda is niet goedkoop. Natuurlijk zullen er binnenkort ook minder dure versies van dit geneesmiddel online worden aangeboden. Helaas gaat het in dat geval om nepmedicijnen: geneesmiddelen die illegaal worden nagemaakt. Pas op met het kopen van deze producten. Ze bevatten vaak rommel en kunnen schadelijk zijn voor uw gezondheid. Bovendien zijn de leveranciers niet te vertrouwen met uw gegevens. Een veilige financiële transactie is op de zwarte markt niet gegarandeerd. Een paar tips die belangrijk zijn bij het online bestellen:

  • Koop nooit Saxenda zonder recept. Een online aanbieder die geen (online) consult uitvoert en dus geen recept verstrekt, is niet betrouwbaar.
  • Pas op voor spotgoedkope receptvrije Saxenda, het komt niet van de oorspronkelijke fabriek.
  • Koop liever niets bij aanbieders die niet in Europa geregistreerd zijn. De regelgeving buiten Europa is veel minder streng, waardoor oplichters het makkelijker hebben.


Saxenda zonder recept van uw eigen huisarts kopen


Saxenda maakt het een stuk gemakkelijker om het lijnen vol te houden. U valt met dit medicijn af zonder hongergevoel. Wilt u meer weten over de werking van Saxenda, lees dan de bijsluiter. Hierin vindt u meer informatie over het gebruik van dit afslankmiddel. Heeft u vragen over hoe u Saxenda zonder recept van uw eigen huisarts bestelt, dan kan de Klantenservice u helpen.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.