SildeHEXAL

SildeHEXAL

SildeHEXAL bevat sildenafil, een zogenaamde fosfodiësterase-type-5-remmer. Dit medicijn zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis zich ontspannen, waardoor de doorbloeding verbetert. Op die manier kan er bij seksuele prikkeling makkelijker en langer een erectie plaatsvinden. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Bijsluiter(s)

SildeHEXAL is niet leverbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. Een alternatieve behandeling met dezelfde werkzame stof vind u hier.
U vindt op deze pagina onze overige medicijnen voor de behandeling van "Erectiestoornis"

Wat is SildeHEXAL?


SildeHEXAL bevat sildenafil, een zogenaamde fosfodiësterase-type-5-remmer. Dit medicijn zorgt ervoor dat de bloedvaten in de penis zich ontspannen, waardoor de doorbloeding verbetert. Op die manier kan er bij seksuele prikkeling makkelijker en langer een erectie plaatsvinden.

Waar wordt het voor gebruikt?


SildeHEXAL wordt door artsen voorgeschreven bij erectiestoornissen (impotentie). Veel mannen krijgen te maken met dit probleem. Impotentie wordt vaak veroorzaakt door een doorbloedingsprobleem in de penis. Daardoor kunnen de zwellichamen niet, of niet goed genoeg volstromen met bloed en ontstaan er problemen met de erectie. SildeHEXAL heft doorbloedingsstoornissen tijdelijk op, waardoor een goede erectie wel mogelijk is en de seksuele activiteit normaal voltrokken kan worden.

Hoe gebruikt u SildeHEXAL?


Gebruik SildeHEXAL ongeveer een uur voordat u seksueel actief wil zijn. De tablet moet in zijn geheel worden ingenomen met wat vloeistof. U kunt SildeHEXAL voor, tijdens of na de maaltijd innemen. Houd er echter rekening mee dat inname na het eten de werking van het medicijn wat kan vertragen. SildeHEXAL is niet geschikt voor mannen die niet aan erectiestoornissen lijden en mag niet worden gebruikt door vrouwen.

Dosering


SildeHEXAL is verkrijgbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte u moet gebruiken. Tenzij een arts anders voorschrijft, is de algemene startdosering als volgt:


  • Volwassen mannen van 18 jaar en ouder: eenmaal daags 50 mg, ongeveer een uur voor de seksuele activiteit in te nemen.Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en houdt u zich aan de voorgeschreven dosering.

Bijwerkingen


SildeHEXAL kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen hier last van krijgt. De meest genoemde bijwerkingen die gemeld zijn over dit geneesmiddel zijn onder andere:


  • Hoofdpijn
  • Blozen
  • Storingen in het gezichtsveld (wazig zicht, afwijkende kleuren)
  • Duizeligheid
  • Verstopte neusWaarschuw een arts als een erectie langer dan vier uur aanhoudt. Raadpleeg de bijsluiter voor overige bijwerkingen, contra-indicaties en andere waarschuwingen.

Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol


SildeHEXAL mag niet worden gebruikt door vrouwen.

Dit geneesmiddel kan duizeligheid en wazig zicht veroorzaken. Houd hier rekening mee en neem geen deel aan het verkeer als u hier last van heeft.

Alcohol beïnvloedt het vermogen om een erectie te krijgen. Staak of matig uw inname van alcohol als u SildeHEXAL gebruikt, zodat het medicijn optimaal werkt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - SildeHEXAL

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven