Sildenafil Hennig

Sildenafil Hennig

De werkzame stof in Sildenafil Hennig is sildenafil, een medicijn dat tot de zogenaamde fosfodiësterase-type-5-remmers hoort. Dit geneesmiddel zorgt voor een betere doorbloeding van de penis en herstelt zodoende de erectiele functie: bij seksuele prikkeling kan er makkelijker en langer een erectie plaatsvinden. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Bijsluiter(s)

Sildenafil Hennig is niet leverbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. Een alternatieve behandeling met dezelfde werkzame stof vind u hier.
U vindt op deze pagina onze overige medicijnen voor de behandeling van "Erectiestoornis"

Wat is Sildenafil Hennig?


De werkzame stof in Sildenafil Hennig is sildenafil, een medicijn dat tot de zogenaamde fosfodiësterase-type-5-remmers hoort. Dit geneesmiddel zorgt voor een betere doorbloeding van de penis en herstelt zodoende de erectiele functie: bij seksuele prikkeling kan er makkelijker en langer een erectie plaatsvinden.

Waar wordt het voor gebruikt?


Sildenafil Hennig wordt voorgeschreven bij erectiestoornissen, ook wel impotentie genoemd. Vaak zijn doorbloedingsproblemen in de penis de oorzaak van impotentie. Hierdoor kunnen de zwellichamen niet goed volstromen met bloed en vindt er geen erectie plaats of duurt de erectie niet lang genoeg. Sildenafil Hennig zorgt ervoor dat de doorbloeding verbetert waardoor de penis weer goed stijf kan worden. Seksuele activiteiten zijn hierdoor weer gewoon mogelijk.

Hoe gebruikt u Sildenafil Hennig?


Sildenafil Hennig moet ongeveer een uur voordat u seksueel actief wilt zijn worden ingenomen. U kunt dit medicijn voor, tijdens of na de maaltijd innemen. Een volle maag kan de werking echter wel wat vertragen. Sildenafil Hennig mag niet worden gebruikt als u geen erectiestoornissen heeft of als u bepaalde medicijnen gebruikt (zie bijsluiter). Dit medicijn is niet geschikt voor vrouwen.

Dosering


Sildenafil Hennig is verkrijgbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke sterkte voor u het meest geschikt is. Tenzij een arts anders voorschrijft, is de algemene startdosering als volgt:


  • Volwassen mannen van 18 jaar en ouder: eenmaal daags 50 mg, ongeveer een uur voor de seksuele activiteit in te nemen.Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en houdt u zich aan de voorgeschreven dosering.

Bijwerkingen


Sildenafil Hennig kan bijwerkingen veroorzaken, hoewel deze niet altijd optreden. De meest genoemde bijwerkingen die gemeld zijn over dit geneesmiddel zijn onder andere:


  • Hoofdpijn;
  • Blozen;
  • Storingen in het gezichtsveld (wazig zicht, afwijkende kleuren, gevoelig voor licht);
  • Duizeligheid;
  • Verstopte neus.Waarschuw een arts als een erectie langer dan vier uur aanhoudt. Raadpleeg de bijsluiter voor overige bijwerkingen, contra-indicaties en andere waarschuwingen.

Zwangerschap/rijvaardigheid/alcohol


Sildenafil Hennig mag niet worden gebruikt door vrouwen.

Dit geneesmiddel kan duizeligheid en wazig zicht veroorzaken. Houd hier rekening mee en neem geen deel aan het verkeer als u hier last van heeft.

Alcohol heeft een negatieve invloed op het erectievermogen. Staak of matig uw inname van alcohol als u Sildenafil Hennig gebruikt, zodat het medicijn optimaal werkt.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sildenafil Hennig

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven