Sildenafil

Sildenafil kopen


Waar is Sildenafil verkrijgbaar?


Sildenafil is verkrijgbaar via de eigen huisarts. Veel mannen vinden het echter moeilijk om over hun erectiestoornis te praten. En dan is er nog het bezoek dat aan de apotheker moet worden gebracht? U kunt dit soort situaties vermijden. U kunt tegenwoordig veilig online Sildenafil kopen in Nederland, met een online consult en online recept via een geregistreerde arts en apotheek.

De werking van Sildenafil


Normaal komt een erectie als volgt tot stand: bij seksuele opwinding zorgen bepaalde enzymen (cGMP) voor een erectie. Andere enzymen (PDE-5) zorgen voor de afbraak van cGMP, zodat de erectie weer verdwijnt. Erectiestoornissen ontstaan wanneer er in de samenhang van dit proces iets misloopt. De oorzaken hiervan kunnen fysiek of geestelijk van aard zijn. Soms is het een combinatie van beide factoren.

Sildenafil werkt erectie bevorderend omdat het de werking van PDE-5 remt. Hierdoor blijft de erectiestof cGMP (in hogere concentraties) in de penis actief. Op deze wijze zorgt Sildenafil ervoor dat de penis beter stijf wordt en de erectie langer in stand blijft.

Sildenafil zonder recept van de eigen huisarts


Wilt u veilig en discreet Sildenafil kopen? Dit kan bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Het online consult dat hieraan voorafgaat, is vast onderdeel van de bestelprocedure: hiervoor brengen wij u in contact met een samenwerkende arts.

Het werkt als volgt: via een medische vragenlijst beantwoordt u vragen over uw medische achtergrond en eventuele geneesmiddelengebruik. Aan de hand hiervan beoordeelt een arts of het verantwoordelijk is u Sildenafil voor te schrijven. Als dit het geval is, kunt u uw bestelling afronden. Vervolgens krijgt u uw bestelling snel en discreet door de samenwerkende apotheek thuisbezorgd.

De prijs van het medicijn is afhankelijk van het aantal tabletten en de hoogte van de dosering. De Sildenafil prijs start bij Dokteronline.com vanaf €59,20, dit is inclusief artsconsult.

Klik hier wanneer u Sildenafil wilt kopen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek.

Waak ervoor geen nep Sildenafil te kopen


Online zijn er veel valse erectiepillen in de omloop. Deze kunnen erg gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Bestel daarom alleen Sildenafil bij een betrouwbare doktersdienst. Via Dokteronline.com heeft u deze zekerheid. Wij werken uitsluitend samen met apotheken die 100% gegarandeerd medicijnen leveren van de originele fabrikant. Bovendien verstrekken wij receptplichtige geneesmiddelen, zoals Sildenafil, alleen nadat er een online consult heeft plaatsgevonden met een arts die met ons samenwerkt en hij de aanvraag heeft goedgekeurd.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.