SleepPro Snurkbeugel

SleepPro Snurkbeugel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De SleepPro snurkbeugel maakt een einde aan hinderlijk gesnurk. De beugel zorgt ervoor dat de onderkaak niet naar achteren zakt, waardoor er tijdens het slapen meer ruimte in de keelholte is. Meer info

Laagste prijs
€ 34,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is een SleepPro snurkbeugel?


De SleepPro snurkbeugel maakt een einde aan hinderlijk gesnurk. De beugel zorgt ervoor dat de onderkaak niet naar achteren zakt, waardoor er tijdens het slapen meer ruimte in de keelholte is. Zo blijft de luchtpijp beter vrij en kunt u ademen zonder veel geluid te maken. U kunt de SleepPro snurkbeugel online bestellen bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Bent u het zat om ’s nachts steeds wakker te worden door het snurken? Snurken is de grootste bron van ergernis in de slaapkamer en bovendien niet goed voor de gezondheid. Mensen die snurken hebben een groter risico op allerlei aandoeningen. Bovendien rust u niet goed uit en daardoor bent u overdag niet fit. Het gevolg: een slecht humeur, kort lontje en een verminderde concentratie. De SleepPro snurkbeugel houdt de onderkaak op de juiste plaats zodat de tong geen kans krijgt om in de keelholte te zakken. Zo wordt snurken voorkomen en kunt u eindelijk weer goed slapen.

Hoe werkt de SleepPro snurkbeugel?


De snurkbeugels van SleepPro bestaan uit een onderbitje en een bovenbitje die met elkaar verbonden zijn door middel van een splint. Doordat de onderkaak door de beugel wat naar voren wordt getrokken, wordt er ruimte gecreëerd in de keelholte. De techniek achter deze zogenaamde mandibulaire repositie-apparaten behoort tot de meest succesvolle antisnurkmethoden.

Bij de samenwerkende drogisten kunt u de SleepPro snurkbeugel online bestellen in verschillende varianten, waaronder de populaire SleepPro Sleep Tight beugel. Deze heeft meer draagcomfort dan de standaard SleepPro snurkbeugel. De voordelen van de SleepPro Sleep Tight snurkbeugel:


  • Het model is voorzien van grotere luchtgaten waardoor u makkelijker ademhaalt;
  • Gemaakt van speciaal kunststof dat geen irritatie of wrijving geeft;
  • Laat meer ruimte open voor de tong.SleepPro biedt ook een op maat gemaakte antisnurkbeugel.

Hoe gebruikt u de snurkbeugel?


Maak de bitjes eerst op maat door ze te verwarmen in heet water. Plaats de bitjes op de boven- en ondertanden op de manier zoals aangegeven in de bijsluiter. Het is daarbij de bedoeling dat u uw onderkaak iets naar voren brengt, zodat de ondertanden als het ware voorbij uw boventanden staan. Laat de bitjes goed afkoelen in koud water. De beugel is daarna klaar voor gebruik. Blijkt de beugel toch niet goed te passen, dan kunt u deze boil-and-bite-techniek herhalen totdat hij helemaal perfect past. Als u nog nooit een snurkbeugel heeft gedragen, kan het zijn dat u eerst moet wennen aan het apparaat. Klachten als misselijkheid, een droge mond of speekselvloed verdwijnen doorgaans binnen enkele weken. Maak de snurkbeugel na ieder gebruik schoon met lauw water en een zachte tandenborstel, of gebruik een speciaal SleepPro reinigingsproduct. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


De SleepPro snurkbeugel is niet geschikt voor kinderen. Heeft u een aandoening aan de mond of kaken, overleg dan met een (tand)arts of u de snurkbeugel mag gebruiken. Gebruik het product niet als u overgevoelig bent voor een van de componenten of als u helemaal geen tanden meer heeft.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - SleepPro Snurkbeugel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven