SleepPro Snurkbeugel

SleepPro Snurkbeugel

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

SleepPro heeft verschillende snurkbeugels beschikbaar en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en is daarmee marktleider geworden op het gebied van anti-snurk oplossingen. De beugels dragen er zorg voor dat uw bovenste luchtwegen open worden gehouden tijdens het slapen waardoor het snurken aanzienlijk vermindert of zelfs verdwijnt. Meer info

Laagste prijs
€ 34,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken

Wat is een SleepPro snurkbeugel


SleepPro heeft verschillende snurkbeugels beschikbaar en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en is daarmee marktleider geworden op het gebied van anti-snurk oplossingen. De beugels dragen er zorg voor dat uw bovenste luchtwegen open worden gehouden tijdens het slapen waardoor het snurken aanzienlijk vermindert of zelfs verdwijnt.

Waar wordt het voor gebruikt?


Snurken is een veelvoorkomend probleem en zorgt naast ´overlast´ ook voor een minder goede nachtrust. Snurken wordt vaak veroorzaakt door een vernauwing in de bovenste luchtweg tussen de keel- en neusholte. De snurkbeugels van SleepPro bieden een eenvoudige oplossing bij snurkproblemen en obstructieve slaapapneu syndroom (OSAS). De anti-snurkbeugel is tevens een prettige oplossing bij geluidsoverlast voor de partner.

Hoe gebruikt u de SleepPro snurkbeugel


Door het dragen van een SleepPro Snurkbeugel kunt u snel en eenvoudig het snurken verhelpen. Het anti-snurk mondstuk opent de bovenste luchtwegen en pakt zo direct de oorzaak van het snurken aan. Doordat de onderkaak licht naar voren te verplaatst wordt ontstaat er meer ruimte in de bovenste luchtweg. U merkt onmiddellijk resultaat! Deze beugel is verkrijgbaar in de standaard variant (blauw) of de ´woman´ uitvoering (roze). Daarnaast bieden we u een geavanceerde variant (wit) aan: De SleepPro SFA.

De beugels zijn gemakkelijk te vormen naar uw eigen gebit. U kunt het bijtproces éénmalig uitvoeren bij de standaard uitvoering. De duurdere variant (SFA) biedt het voordeel ten opzichte van de standaard uitvoeringen dat het bijtproces vaker kan worden toegepast - u kunt eindeloos experimenteren. Daarnaast worden er verwisselbare spanbandjes meegeleverd waardoor de vooruitgang van de kaak zeer nauwkeurig kan worden ingesteld. Alle varianten worden geleverd met een duidelijke handleiding.

SleepPro biedt een unieke ‘dertig dagen niet goed geld terug’-garantie op de snurkbeugels waarbij u de aanschafwaarde van het product terug kunt krijgen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - SleepPro Snurkbeugel

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven