Sleepzz Anti-Snurk

Sleepzz Anti-Snurk

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De anti-snurkproducten van Sleepzz zorgen voor een snurkvrije nachtrust. Het assortiment bestaat uit een anti-snurk keelspray en anti-snurk neusstrips. De keelspray vormt een isolerend laagje op de huig en het omliggende weefsel in de keelholte en vermindert op die manier de kans op snurken. Meer info

Laagste prijs
€ 15,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Sleepzz Anti-Snurk?


De anti-snurkproducten van Sleepzz zorgen voor een snurkvrije nachtrust. Het assortiment bestaat uit een anti-snurk keelspray en anti-snurk neusstrips.

De keelspray vormt een isolerend laagje op de huig en het omliggende weefsel in de keelholte en vermindert op die manier de kans op snurken. De keelspray bevat milde en natuurlijke ingrediënten, waaronder vitamine E, vitamine B, EPA-complex en sesam-, amandel- en eucalyptusolie. Het product kan daardoor zonder bezwaar langdurig gebruikt worden. De neusstrips zorgen ervoor dat de neusholte beter geopend wordt, wat een neusademhaling bevordert en het snurken vermindert.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Sleepzz Anti-Snurk producten helpen tegen snurken. Het doordringende geluid bij snurken wordt veroorzaakt door trillingen achter in de keel. De huig en het omliggende weefsel zakken tijdens het slapen in de keelholte, waardoor de luchtpijp gedeeltelijk wordt geblokkeerd. De adem perst zich langs deze blokkade, hetgeen vibraties en daarmee het snurkende geluid produceert.

Sleepzz Anti-Snurk keelspray omgeeft de huig en ander weefsel in de keelholte langdurig met een laagje vloeistof. Hierdoor vibreert het weefsel veel minder en neemt het snurkgeluid af.

De neusstrips zorgen ervoor dat u meer lucht via de neus binnenkrijgt. Hierdoor verdwijnt de neiging om door de mond te ademen, wat snurken helpt voorkomen.

Hoe gebruikt u Sleepzz Anti-Snurk?


De keelspray heeft een aangename mintsmaak en is gemakkelijk te doseren dankzij het handige spraytuitje. Breng vlak voor het slapengaan de spray aan op de huig en in de keelholte zoals beschreven in de bijsluiter. Houd het hoofd achterover en laat de vloeistof ongeveer 20 seconden intrekken voordat u het doorslikt. Na het sprayen mag u niets meer eten of drinken.

De neusstrips worden op de brug van de neus aangebracht zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing. Zorg ervoor dat de huid van de neus schoon en droog is zodat de pleister goed blijft plakken.

Dosering


De aanbevolen dosering van Sleepzz Anti-Snurk keelspray is als volgt:


  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Eenmaal daags voor het slapengaan 4 tot 5 verstuivingen aanbrengen op de huig en het omliggende weefsel.De anti-snurk keelspray is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar. Wijk niet af van de aanbevolen dosering en lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


Sleepzz Anti-Snurk keelspray bevat natuurlijke ingrediënten en geeft over het algemeen geen bijwerkingen. Ook bij gebruik van de neusstrips zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Mocht u toch klachten ervaren, neem dan contact op met de arts.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Sleepzz Anti-Snurk keelspray of neusstrips niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. U vindt een volledig overzicht van de ingrediënten op de verpakking. Lijdt u aan een aandoening aan de keel of in de mondholte, of weet u niet zeker of de anti-snurk keelspray geschikt voor u is, overleg dan eerst met de arts.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


U kunt de Sleepzz Anti-Snurkproducten gewoon gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft, mits u de aanbevolen dosering niet overschrijdt.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid en het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sleepzz Anti-Snurk

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven