Sleepzz

Sleepzz

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Sleepzz voedingssupplementen bevorderen een goede nachtrust. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit Melatonine, Rust- en Slaapsiroop, Magnesium en Slaapfit-tabletten. Deze voedingsmiddelen bevatten natuurlijke ingrediënten en kunnen zonder recept besteld worden. Meer info

Laagste prijs
€ 8,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

 • iDeal
 • MisterCash
 • Klarna
 • Sofort
 • Zelf overboeken

Wat is Sleepzz?


Sleepzz voedingssupplementen bevorderen een goede nachtrust. Het uitgebreide assortiment bestaat onder andere uit Melatonine, Rust- en Slaapsiroop, Magnesium en Slaapfit-tabletten. Deze voedingsmiddelen bevatten natuurlijke ingrediënten en kunnen zonder recept besteld worden. Naast de voedingssupplementen zijn er ook Sleepzz anti-snurk- en anti-tandenknarsartikelen (apart) verkrijgbaar.

Waar worden de Sleepzz producten voor gebruikt?


Lekker slapen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Veel mensen lijden aan slaapstoornissen, zoals moeite met inslapen of ’s nachts vaak wakker worden. Slaapproblemen kunnen het gevolg zijn van spanning, een verschoven slaapwaakritme of andere factoren. De gevolgen van niet optimaal slapen, kunnen variëren. Sommige mensen krijgen last van lichamelijke klachten als vermoeidheid, hoofdpijn of een slechte weerstand. Maar ook concentratieproblemen en verminderde (school)prestaties kunnen het gevolg zijn van een slechte nachtrust. De voedingssupplementen van Sleepzz zorgen ervoor dat u sneller in slaap valt en dieper slaapt, zodat u overdag weer fit en energiek bent.

Hoe gebruikt u de producten van Sleepzz?


Sleepzz heeft onder andere de volgende producten in het assortiment:


 • Melatonine, een hormoon dat slaapopwekkend werkt. Dit middel helpt bij inslaapproblemen en bij slaapstoornissen als gevolg van een jetlag of nachtdienst. Sleepzz melatonine is verkrijgbaar in de varianten Original, Forte, Extra Forte Smelt en Time Release.
 • Magnesium, een hoog gedoseerd complex dat ook zink, passieflora, vitamine B6 en melatonine bevat. Dit middel geeft extra energie bij vermoeidheid en verbetert de slaapkwaliteit.
 • Junior Rust- en Slaapsiroop, met kamille, valeriaan en passiebloem. Speciaal ontwikkeld voor kinderen die druk gedrag vertonen en daardoor moeite hebben met (in)slapen.
 • Power Sleep, een extra krachtige formule met onder andere melatonine, tryptofaan, valeriaan en B-vitamines. Helpt bij innerlijke onrust en bevordert een natuurlijke slaap.
 • Slaapfit, bevat twee werkzame lagen met onder andere melatonine, slaapmutsje, passieflora, vitamines B en C en ijzer. De twee fasen-tablet geeft gedurende de nacht werkzame stoffen af en zorgt zo voor een optimale nachtrust.Dosering


Voor Sleepzz Melatonine Original (0,1 mg) geldt het volgende doseringsadvies:


 • Volwassenen: eenmaal daags 10 tabletjes.
 • Kinderen van 6 tot 18 jaar: eenmaal daags 1-5 tabletjes.
 • Kinderen van 3 tot 6 jaar: eenmaal daags 1-3 tabletjes.Neem Sleepzz Melatonine Original ongeveer een uur voor het slapengaan in. Laat de tabletjes smelten onder de tong. Wijk niet af van de aanbevolen dosering zonder overleg met de arts. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Het doseringsadvies van de overige Sleepzz voedingssupplementen kunt u vinden in de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Bijwerkingen


Sleepzz voedingssupplementen bevatten natuurlijke ingrediënten en geven meestal geen bijwerkingen. Mocht u toch klachten ervaren, neem dan contact op met de arts.

Wanneer mag u de producten niet gebruiken?


Gebruik Sleepzz voedingssupplementen niet als u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Melatonine is niet geschikt voor kinderen tot 2 jaar en mensen die lijden aan een auto-immuunziekte. Overleg met de arts of u de Sleepzz producten kunt innemen als u medicijnen gebruikt.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik de producten van Sleepzz niet, of alleen op aanraden van de arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid en het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Sleepzz

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven