Spedra

Spedra

Spedra is een nieuw erectiemiddel. De werkzame stof avanafil is een fosfadiësteraseremmer, een geneesmiddel dat de doorbloeding van de penis beïnvloedt. Dit medicijn zorgt ervoor dat erectieproblemen tijdelijk worden opgeheven, waardoor bevredigende seksuele handelingen weer mogelijk zijn. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Wat is Spedra?


Spedra is een nieuw erectiemiddel. De werkzame stof avanafil is een fosfadiësteraseremmer, een geneesmiddel dat de doorbloeding van de penis beïnvloedt. Dit medicijn zorgt ervoor dat erectieproblemen tijdelijk worden opgeheven, waardoor bevredigende seksuele handelingen weer mogelijk zijn. Spedra werkt sneller dan de meeste andere erectiepillen: binnen 20 tot 30 minuten na het innemen van deze erectiepil bent u in staat om een erectie te krijgen. Hierdoor kunt u sneller en spontaner genieten van seks.

Waar wordt het voor gebruikt?


Spedra wordt voorgeschreven bij erectiestoornissen, ook wel impotentie of erectiele disfunctie (ED) genoemd. Bij deze aandoening wordt de penis niet hard tijdens seksuele handelingen, ondanks dat er sprake is van opwinding. De oorzaak: een verstoorde doorbloeding waardoor het bloed zich onvoldoende in de penis verzamelt. Spedra zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder worden, waardoor er meer bloed naar de zwellichamen stroomt. De penis kan zo weer tot een goede erectie komen.

Hoe gebruikt u Spedra?


Slik de tablet Spedra een half uur voordat u seksueel actief wilt zijn. Dit erectiemiddel werkt alleen in combinatie met seksuele opwinding. Het medicijn werkt het snelst als u het op een lege maag inneemt, maar kan ook voor, tijdens of na een maaltijd ingenomen worden. Slikt u het na een maaltijd, dan kan het wat langer duren voordat de tablet is ingewerkt.

Dosering


Spedra is verkrijgbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in tabletten van 50 mg, 100 mg en 200 mg. Een arts bepaalt welke sterkte u voorgeschreven krijgt. Tenzij een arts anders adviseert, is de aanbevolen dosering als volgt:


 • Volwassenen vanaf 18 jaar: 1 tablet in de voorgeschreven sterkte, een half uur voor aanvang van de seksuele handeling in te nemen. Maximale dagdosering: 1 tablet.In de bijsluiter leest u meer over de dosering van dit erectiemiddel.

Bijwerkingen


Spedra kan, net als andere geneesmiddelen, bijwerkingen veroorzaken, waaronder:


 • Hoofdpijn;
 • Blozen;
 • Verstopte neus;
 • Duizeligheid, vermoeidheid, slaperigheid;
 • Wazig zicht of andere oogklachten.Heeft u veel last van bijwerkingen, raadpleeg dan een arts. Lees voor gebruik de bijsluiter voor een volledig overzicht van mogelijke bijwerkingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Spedra is niet voor iedereen een geschikt erectiemiddel. Gebruik dit medicijn niet als u:


 • Overgevoelig bent voor avanafil of een van de gebruikte hulpstoffen in de tablet;
 • Een vrouw bent of jonger bent dan 18 jaar;
 • Geneesmiddelen gebruikt die nitraten bevatten, geneesmiddelen slikt tegen hiv en aids, of bepaalde antischimmelmiddelen gebruikt (een arts weet om welke medicijnen het gaat);
 • Lijdt aan een ernstige afwijkingen aan een van de organen;
 • Lijdt of geleden heeft aan hart-, vaat- of oogproblemen.Spedra heeft een wisselwerking met bepaalde medicijnen. Meld een arts daarom altijd welke andere geneesmiddelen u gebruikt. Zo voorkomt u dat u last krijgt van vervelende bijwerkingen of andere klachten.
Raadpleeg de bijsluiter in de verpakking voor een volledig overzicht van contra-indicaties en waarschuwingen.

Zwangerschap en borstvoeding/rijvaardigheid/alcohol


Spedra mag niet gebruikt worden door vrouwen.
Dit erectiemiddel kan bijwerkingen als wazig zicht, duizeligheid en vermoeidheid veroorzaken. Heeft u hier last van, neem dan geen deel aan het verkeer.

Alcohol kan bijwerkingen als duizeligheid uitlokken en verergeren. Bovendien remt sterke drank het erectievermogen. Matig of staak daarom uw gebruik van alcohol als u Spedra inneemt.

Reviews (1)
5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Snelle werking

(5/5)
Veendam,

Ik heb dit product nu voor het eerst gebruikt en ben zeer onder de indruk van de snelle werking hiervan.

Product review - Spedra

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven