Stevia

Stevia

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Stevia is een kruidachtige plant die een positieve werking heeft op de gezondheid. Het bevat tal van vitaminen en mineralen die goed zijn voor het menselijk lichaam. Meer info

Laagste prijs
€ 3,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Stevia?


Stevia is een kruidachtige plant die een positieve werking heeft op de gezondheid. Het bevat tal van vitaminen en mineralen die goed zijn voor het menselijk lichaam. Vitamine A, B3, C, magnesium, fosfor, chroom, sodium, zink en rutine zitten allemaal in dit plantje. Stevia komt oorspronkelijk uit Paraguay. Het heeft een zoete smaak, vele malen zoeter dan suiker. Waarschijnlijk moet u even wennen aan de smaak.

Waar is Stevia goed voor?


Stevia helpt bij het afvallen. Het vermindert het hongergevoel en brengt de bloedsuikerspiegel tot normale waarde. Daarnaast bevat het geen calorieën. Mensen met diabetes, hypoglykemie of een hoge bloeddruk zullen baat hebben bij dit product. Daarnaast heeft Stevia een gunstige werking op het tandvlees. Minder plak ontstaat, doordat het product de groei van bacteriën remt. Bovendien is Stevia goed voor de huid. Klachten als acne, roos, eczeem en dermatitis zijn hiermee goed te behandelen. Wondjes genezen tevens sneller en de pijn wordt verminderd.

Stevia toepasbaar in producten


In verschillende productcategorieën is Stevia toepasbaar. Het verbetert de smaak van dranken, ijs en sauzen. In tandpasta zorgt het voor een frisse langdurige smaak en het vermindert de bacteriën in de mond. Bovendien verbetert het de zoetkracht in koude gerechten.

Stevia kent geen bijwerkingen.

Informatie dossiers
Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Stevia

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven