Sumatriptan

Sumatriptan kopen bij apotheek


Sumatriptan is een van de meest voorgeschreven migrainemedicijnen. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat de bloedvaten in de hersenen zich vernauwen, waardoor de klachten die horen bij migraine verminderen. U kunt online Sumatriptan kopen bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken. Dit gaat via een online consult waarbij uw medische gegevens worden gecheckt door een ervaren samenwerkende arts. Komt u inderdaad in aanmerking voor een behandeling met dit medicijn, dan wordt er een online recept uitgeschreven en krijgt u de tabletten thuisgestuurd.

Wat is migraine?


Migraine is niet zomaar hoofdpijn. De symptomen die bij deze aandoening horen, zijn onder andere:

  • Bonzende hoofdpijn, vaak aan een kant van het hoofd;
  • Misselijkheid en overgeven;
  • Overgevoeligheid voor licht en geluid.


Soms wordt een migraineaanval voorafgegaan door een zogenaamde aura: het waarnemen van lichtflitsen, sterretjes, een golvend beeld of andere storingen in het gezichtsveld. De oorzaak van migraine is niet helemaal duidelijk. Sommige mensen zijn er gevoeliger voor dan andere. Soms kunnen bepaalde voedingsmiddelen, zoals rode wijn en chocolade een migraineaanval opwekken. Ook hormonen kunnen een rol spelen. Sommige vrouwen hebben steevast migraine rond hun menstruatie. Sumatriptan helpt ook bij deze vorm van migraine.

Wanneer Sumatriptan kopen?


Bij migraine werken gewone pijnstillers, zoals paracetamol of ontstekingsremmende pijnstillers (zoals bijvoorbeeld ibuprofen, diclofenac of aspirine) niet, of slechts tijdelijk. Dat komt omdat deze medicijnen alleen de symptomen bestrijden en niet het onderliggende probleem. Sumatriptan doet dat wel: het heft de oorzaak van een migraineaanval (verwijde bloedvaten) op, zodat de klachten overgaan.

Heeft u last van migraine symptomen, dan kunt u Sumatriptan bestellen bij de samenwerkende apotheek. Werkt ook dit middel niet afdoende, dan is het verstandig om contact op te nemen met een arts. Het kan zijn dat u dan aan een andere vorm van hoofdpijn lijdt en andere medicijnen nodig heeft.

Sumatriptan informatie


Bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken kunt u niet alleen Sumatriptan kopen, we verstrekken ook alle mogelijke informatie over dit medicijn. De officiële bijsluiter staat online, net als een beknopte producttekst.

Ook gebruikerservaringen spelen een belangrijke rol op onze site. Heeft u ervaring met Sumatriptan? Dan nodigen we u graag uit om een review te plaatsen. Schrijf bijvoorbeeld iets over het gebruik van de tabletten, en vermeld daarbij of het medicijn u goed hielp en of u last had van bijwerkingen. Andere klanten kunnen dankzij uw bijdrage beter een keuze maken als ze op zoek zijn naar een migrainemedicijn. U kunt uw review plaatsen op de Sumatriptan productpagina.

Sumatriptan bestellen bij de apotheek betekent snel van uw migraine af zijn


Sumatriptan zorgt ervoor dat u snel van een migraineaanval verlost bent. De tabletten zijn gemakkelijk in te nemen en werken zeer goed. Migraineklachten als hoofdpijn, misselijkheid en een algeheel beroerd gevoel verdwijnen meestal binnen een uur. Sumatriptan is verkrijgbaar in verschillende sterktes bij de apotheek. Sumatriptan kopen doet u snel en veilig. Wilt u eerst meer weten over het gebruik en de dosering van dit medicijn, lees dan de bijsluiter.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.