Tantum Warmte

Tantum Warmte

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Tantum Warmte is een serie gezondheidsproducten, die helpen bij stijve en vastzittende spieren. Tantum Warmte verwarmt de spieren, waardoor deze ontspannen en soepel worden. De doorbloeding wordt bevorderd en afvalstoffen worden afgevoerd. Meer info

Laagste prijs
€ 11,15
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Wat is Tantum?


Tantum Warmte is een serie gezondheidsproducten, die helpen bij stijve en vastzittende spieren. Tantum Warmte verwarmt de spieren, waardoor deze ontspannen en soepel worden. De doorbloeding wordt bevorderd en afvalstoffen worden afgevoerd. Het middel ontspant stijve en vastzittende spieren waardoor u weer soepel kunt bewegen. De werkzame stof is Capsicum extract. Tantum Warmte kunt u op elk gewenst moment gebruiken. Het heeft een neutrale geur en kan dus gewoon overdag gebruikt worden. Tantum Warmte is een prettige lotion die gemakkelijk is uit te smeren en snel intrekt. Dit middel is zonder recept verkrijgbaar bij een samenwerkende apotheek bij Dokteronline.com.
 

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Iedereen heeft weleens te lang in een verkeerde houding gezeten of te lang een bepaalde beweging gemaakt. Hierdoor kunt u te maken krijgen met een stijve nek, rug of schouders die vastzitten. Dit komt veel voor bij mensen met een kantoorbaan, die vaak hele dagen achter de computer zitten. Tantum Warmte helpt bij stijve of vastzittende spieren en kan op elk gewenst moment gebruikt worden. Daarnaast kan het middel ook gebruikt worden bij spierpijn of blessures.
 

Hoe gebruikt u Tantum?


Breng de Tantum Warmte lotion aan op de plek waar u stijve en/of vastzittende spieren heeft. Masseer de lotion in, na enkele minuten zult u de warmte ervaren. Als u Tantum Warmte voor het eerst gebruikt, kunt u het beste met Tantum Warmte beginnen. Als u deze niet warm genoeg vindt, kunt u Tantum Warmte – Extra Warm proberen voor een nog intensere warmte. Het verschilt per huidtype hoe warm de lotion wordt. Voor de een is Tantum Warmte al warm genoeg, terwijl de ander behoefte heeft aan meer warmte. Het is raadzaam de ingesmeerde delen af te dekken, waardoor de warmte langer aanhoudt. Pas goed op dat u na het gebruik van Tantum Warmte altijd goed uw handen wast en zorg dat het product niet in de ogen komt. Dit middel is enkel voor uitwendig gebruik.
 

Dosering


U kunt het middel op elk gewenst moment gebruiken.
 

Bijwerkingen


Bij gebruik van Tantum Warmte kan de huid rood worden en wat geprikkeld aanvoelen. Dit is normaal en zal vanzelf wegtrekken. Mocht de lotion te warm worden, of de warmte te lang aanhouden, dan kan er een vettige crème of een product dat alcohol bevat (zoals een handgel) over de lotion heen gesmeerd worden. De warmte zal na enige tijd verdwijnen.
 

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


U kunt dit middel niet gebruiken als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen. Kinderen onder de 16 jaar wordt afgeraden om dit middel te gebruiken. Mocht u een beschadigde huid of bloeduitstortingen hebben dan kunt u de lotion niet op dit gebied smeren. Gebruik Tantum Warmte nooit voor, maar altijd na het douchen. De warmte elementen uit de lotion in combinatie met warm water kunnen de warmte sensatie versterken, waardoor het te warm kan worden.
 

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Er is niet veel bekend over de veiligheid van dit medicijn tijdens de zwangerschap. Omdat de werkzame stof weinig door de huid in het lichaam wordt opgenomen, is de kans klein dat het schadelijk is voor de baby. U kunt dit medicijn in de eerste 6 maanden van de zwangerschap kortdurend op een klein oppervlak gebruiken. Gebruik het echter niet op grote oppervlakken, een beschadigde huid of in de laatste 3 maanden van de zwangerschap. Tijdens het geven van borstvoeding kunt u dit middel kortdurend op een klein oppervlak gebruiken, bijvoorbeeld een kuit. Het is dan veilig voor de baby. Gebruik het echter niet op een groot oppervlak, op een beschadigde huid of langer dan een week. Dit middel beïnvloed de rijvaardigheid niet en kan in combinatie met alcohol worden genuttigd.
 

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Tantum Warmte

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven