TePe Interdentale Ragers

TePe Interdentale Ragers

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

De interdentale ragers van TePe zijn kleine, handige borsteltjes waarmee u de ruimte tussen de tanden en kiezen schoonmaakt. Een interdentale rager bestaat uit een metalen draad met kleine borstelhaartjes. Meer info

Laagste prijs
€ 4,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

TePe Interdentale Ragers Original Assortiment (0.4 t/m 0.8 mm) 6 st.

€ 4,50

TePe Interdentale Ragers Extra Soft Assortiment (alle maten) 8 st.

€ 4,70

TePe Interdentale Ragers Extra Soft 0.6 mm (lichtblauw) 8 st.

€ 4,70

TePe Interdentale Ragers Extra Soft 0.7 mm (lichtgeel) 8 st.

€ 4,70

TePe Interdentale Ragers Extra Soft 0.8 mm (lichtgroen) 8 st.

€ 4,70

TePe Interdentale Ragers Extra Soft 1.1 mm (lichtlila) 8 st.

€ 4,70

TePe Interdentale Ragers Extra Soft 0.45 mm (lichtoranje) 8 st.

€ 4,70

TePe Interdentale Ragers Extra Soft 0.5 mm (lichtrood) 8 st.

€ 4,70

Wat zijn TePe Interdentale Ragers?


De interdentale ragers van TePe zijn kleine, handige borsteltjes waarmee u de ruimte tussen de tanden en kiezen schoonmaakt. Een interdentale rager bestaat uit een metalen draad met kleine borstelhaartjes. De rager heeft een ergonomisch handvat waarmee u het borsteltje goed kunt manoeuvreren. TePe Interdentale Ragers voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn verkrijgbaar in de varianten Original en Extra Soft.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Ragen is een goede aanvulling op tandenpoetsen. De tandenborstel bereikt de kleine ruimtes tussen de tanden niet. Flosdraad is op veel plaatsen weer te smal en pakt niet al het vuil mee. Ragers hebben precies de goede structuur en afmeting om voedselresten, plak en bacteriën weg te halen. Zo blijft het gebit schoon en fris en vermindert de kans op gaatjes, tandvleesontstekingen en een slechte adem. TePe ragers zijn ook ideaal om kronen, implantaten, bruggen en beugels goed schoon te krijgen. Juist op deze plekken blijven er regelmatig voedselresten achter die problemen kunnen veroorzaken. De zachte borstelharen beschadigen de protheses, beugels en het tandglazuur niet.

Hoe werken TePe Interdentale Ragers?


De rager bevat zachte maar stevige haartjes die de oppervlakken van de tanden en kiezen schoonborstelen. Ook het tandvlees wordt door de borstelhaartjes gemasseerd, wat een goede doorbloeding bevordert. TePe Interdentale Ragers zijn er in de volgende varianten:


  • Original (zachte borstelhaartjes): verkrijgbaar in een diameter van 1.1 mm, 1.9 m, 2.6 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 5.3 mm, 6.0mm en 9.0 mm. De dikte van de draad verschilt per variant.
  • Extra Soft (zeer zachte borstelhaartjes): verkrijgbaar in een diameter van 1.9 m, 2.6 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 5.3 mm, 6.0 mm. De dikte van de draad verschilt per variant.Kies een formaat dat goed bij uw gebit past. De metalen kern van de rager mag de tanden en kiezen niet raken. Hoe groter de diameter, des te dikker is het borsteltje. De TePe Interdentale Ragers hebben een rechte borstel. Voor moeilijk bereikbare plekken achter in de mond kunt u ook TePe Angle ragers gebruiken (apart verkrijgbaar). Deze hebben een gebogen nek en een langer handvat.

Hoe gebruikt u TePe Interdentale Ragers?


De ragers zijn bedoeld voor gebruik na het tandenpoetsen. De richtlijnen voor ragen zijn als volgt:


  • Houd het handvat tussen duim en wijsvinger en steek het borsteltje in de ruimte die u wil schoonmaken.
  • Beweeg het borsteltje heen en weer zodat al het vuil verwijderd wordt.
  • Spoel, als alle interdentale ruimtes gereinigd zijn, de mond en maak de rager schoon onder stromend water. Plaats de beschermdop terug op de rager.Vervang de ragers regelmatig om hygiënische redenen of zodra de rager niet meer recht is of haartjes verliest.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Houd TePe Interdentale Ragers buiten bereik van kleine kinderen. Overleg met de (tand)arts of u ragers mag gebruiken rondom loszittende gebitselementen of als u lijdt aan een aandoening aan het tandvlees.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - TePe Interdentale Ragers

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven