Testim

Testim

Testim gel bevat het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit hormoon is verantwoordelijk voor de secundaire geslachtskenmerken bij mannen, zoals baardgroei, spiermassa en een lage stem. Daarnaast heeft testosteron een grote invloed op de seksuele prestaties. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Bijsluiter(s)

Let op: Momenteel kunt u alleen een arts consult voor Testim aanvragen zonder een andere behandeling toe te voegen aan uw bestelling via de apotheek.

Wat is Testim?


Testim gel bevat het mannelijke geslachtshormoon testosteron. Dit hormoon is verantwoordelijk voor de secundaire geslachtskenmerken bij mannen, zoals baardgroei, spiermassa en een lage stem. Daarnaast heeft testosteron een grote invloed op de seksuele prestaties. Een tekort aan testosteron kan uiteenlopende klachten veroorzaken. Testim vult daar het testosterongehalte aan. Hierdoor verminderen of verdwijnen deze klachten. Dit geneesmiddel is receptplichtig.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Artsen schrijven Testim gel voor aan mannen die een tekort aan testosteron hebben. De kenmerken van testosterontekort zijn onder andere:


 • Verminderd libido (minder zin in seks);
 • Erectieproblemen;
 • Vermoeidheid, lusteloosheid;
 • Slaapproblemen;
 • Stemmingswisselingen of depressiviteit;
 • Vermindering van spierkracht;
 • Toename van het buikvet.Testim gel brengt het testosterongehalte weer op niveau, waardoor deze symptomen verminderen.

Hoe gebruikt u Testim?


Breng Testim aan op de schone, droge huid van de schouders en/of bovenarmen. Wrijf de gel in totdat de substantie helemaal door de huid is opgenomen, en laat de huid drogen voordat u zich aankleedt. Was na het aanbrengen van de gel direct uw handen. De behandelde huid mag gedurende 6 uur na het aanbrengen van de gel niet nat worden. U mag gedurende deze periode dus niet zwemmen, douchen of baden. Zorg ervoor dat vrouwen en kinderen niet in contact komen met Testim. Was de huid voordat u huid-op-huidcontact heeft met uw partner.

Dosering


Testim is verpakt in kleine tubes voor eenmalig gebruik. Een arts bepaalt hoeveel tubes u per dag moet gebruiken. Over het algemeen is de aanbevolen dosering als volgt:


 • Volwassenen: eenmaal daags de inhoud van 1 tube à 5 g (bevat 50 mg testosteron) bij voorkeur ’s ochtends aanbrengen op de huid.Een arts bepaalt hoe lang u dit medicijn moet gebruiken. Testim is niet geschikt voor kinderen en vrouwen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Tijdens de behandeling met Testim kunt u soms bijwerkingen ervaren, zoals:


 • Huidirritatie op de plekken waar de gel is aangebracht;
 • Acne, vette huid;
 • Hoofdpijn.Heeft u veel last van deze of andere bijwerkingen, raadpleeg dan een arts. Lees voor gebruik de bijsluiter voor meer informatie over de bijwerkingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Testim is niet voor iedereen geschikt. Gebruik de gel niet als u:


 • Overgevoelig bent voor testosteron of een van de gebruikte hulpmiddelen in de gel;
 • Lijdt aan prostaat- of borstkanker, of hier vroeger aan geleden heeft;
 • Jonger dan 18 jaar bent;
 • Een vrouw bent.Overleg met een arts over het gebruik van dit medicijn als u een vergrote prostaat of hoge bloeddruk heeft of als lijdt aan andere gezondheidsproblemen. Testim kan een wisselwerking hebben met andere geneesmiddelen. Een arts weet om welke combinaties het gaat.

Let op: Testim is zeer schadelijk voor de ontwikkeling van een ongeboren baby. Laat zwangere vrouwen niet in contact komen met de gel. In de bijsluiter leest u meer over de contra-indicaties, wisselwerkingen en andere waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Dit geneesmiddel mag niet door vrouwen gebruikt worden.

Er gelden geen waarschuwingen betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.

Reviews (1)
5 / 5 gebaseerd op 1 reviews

Werkt onmiddellijk

(5/5)
Diest,

Er zijn zoveel Chinese en fake medicamenten te koop. Ik was aanvankelijk wantrouwig. Maar onterecht. 100 echt product. Werkte binnen de 2 dagen voor mij. Ik heb voldoende aan 1 smeerbeurt. Ook correct geleverd zonder problemen (voor 2de keer). In het verleden al eens vitaminen besteld op andere sites die niet door de douane controle kwamen met heel wat discussie tot gevolg... Niet via deze site. Misschien 2 keer geluk gehad? Denk het niet, gewoon een eerlijke site. Goedkoper ga je vinden, maar dan ben je niet zeker dat het originele producten zijn en dat je ze ooit zal ontvangen.

Product review - Testim

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven