Testopatch

Testopatch

Testopatch is een hormoonpleister voor mannen. Dit wordt gebruikt om het libido te verhogen. De werkzame stof testosteron wordt via de huid in het bloed opgenomen en vult zo het testosterongehalte aan. Meer info

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Bijsluiter(s)

Helaas is Testopatch niet leverbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. U vindt op deze pagina meer informatie over alle behandelingen met testosteron.

Wat is Testopatch?


Testopatch is een hormoonpleister voor mannen. Dit wordt gebruikt om het libido te verhogen. De werkzame stof testosteron wordt via de huid in het bloed opgenomen en vult zo het testosterongehalte aan. De doorzichtige pleisters zijn discreet te dragen en gemakkelijk in gebruik. U heeft voor dit medicijn een (online) recept nodig.

Waar wordt het medicijn voor gebruikt?


Testopatch pleisters worden voorgeschreven bij klachten die het gevolg zijn van een te laag testosterongehalte. Testosteron is een geslachtshormoon dat zorgt voor de mannelijke kenmerken, zoals een behaarde huid en een lage stem. Daarnaast heeft het een grote invloed op de seksuele verlangens en prestaties bij de man. Naar mate de leeftijd stijgt, maakt het lichaam minder testosteron aan. Dit kan tot klachten leiden, waaronder:


 • Verminderd libido (minder zin in seks);
 • Erectieproblemen;
 • Vermoeidheid, lusteloosheid;
 • Toename van vet rond de buik;
 • Afname van spiermassa;
 • Slaapstoornissen.Testopatch herstelt de hormoonhuishouding, waardoor deze klachten verminderen.

Hoe gebruikt u Testopatch?


Plak de pleister op een schone droge huid. De beste plek om Testopatch aan te brengen is de onderrug, de bovenarmen of de dijen. Wissel deze plekken dagelijks af om huidirritatie te voorkomen. Plak de pleisters nooit op de geslachtsdelen of op de borst. Laat de pleister 48 uur zitten en vervang deze dan door een nieuwe pleister. U kunt met Testopatch gewoon sporten, douchen, baden of zwemmen: de pleister is bestand tegen water en zweet.

Dosering


Via de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com is Testopatch verkrijgbaar bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek in diverse sterktes. Een arts bepaalt welke variant u het beste kunt gebruiken. De algemene richtlijn voor dosering is als volgt:


 • Volwassen mannen: 2 Testopatch pleisters in de voorgeschreven sterkte op de huid plakken. Vervang deze na 48 uur.Een arts bepaalt hoelang u de pleisters moet blijven gebruiken. Testopatch is niet geschikt voor vrouwen en voor jongens onder de 18 jaar. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Hoewel Testopatch over het algemeen probleemloos wordt verdragen, kunt u tijdens de behandeling soms last krijgen van bijwerkingen, waaronder:


 • Huidirritatie of jeuk op de plaatsen waar de pleister is aangebracht;
 • Verhoogd cholesterolgehalte;
 • Spier- of gewrichtspijn;
 • Hoofdpijn;
 • Buikpijn;
 • Depressieve stemming.Overleg met een arts als u veel last krijgt van bijwerkingen, of als er klachten optreden die niet in de bijsluiter vermeld staan. In de bijsluiter vindt u een compleet overzicht van de mogelijke bijwerkingen.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Testopatch is niet voor iedereen een geschikt geneesmiddel. Gebruik deze hormoonpleisters bijvoorbeeld niet als u:


 • Overgevoelig bent voor testosteron of een van de gebruikte hulpstoffen;
 • Lijdt aan borst- of prostaatkanker;
 • Lijdt of geleden heeft aan leverkanker.Overleg met een arts of u Testopatch kunt gebruiken als u lijdt aan een andere aandoening. Gebruikt u verder nog medicijnen? Zorg ervoor dat een arts op de hoogte is van uw medicijngebruik. Sommige geneesmiddelen hebben namelijk een wisselwerking met elkaar. In de bijsluiter vindt u meer informatie over de contra-indicaties, wisselwerkingen en andere waarschuwingen.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Dit geneesmiddel is niet bedoeld voor vrouwen.

Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van sterke drank.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Testopatch

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven