Theranal

Theranal

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Theranal aambeienzalf en -zetpillen verzachten anale ongemakken, zoals jeuk en pijn. Hierdoor heeft u minder last van de aambeien en drogen de aambeien sneller in. Wilt u dit zelfzorggeneesmiddel snel en discreet in huis halen, dan kunt u Theranal online bestellen. Meer info

Laagste prijs
€ 7,20
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *
Bijsluiter(s)

Wat is Theranal?


Theranal aambeienzalf en -zetpillen verzachten anale ongemakken, zoals jeuk en pijn. Hierdoor heeft u minder last van de aambeien en drogen de aambeien sneller in. Wilt u dit zelfzorggeneesmiddel snel en discreet in huis halen, dan kunt u Theranal online bestellen. De drogisten die samenwerken met Dokteronline.com hebben dit product standaard op voorraad.

Waar wordt het product voor gebruikt?


Aambeien zijn kleine bloedvaatjes rond of in de anus die zijn opgezwollen. De aandoening gaat gepaard met klachten als jeuk, een branderig gevoel of pijn. U kunt last van aambeien krijgen als u bijvoorbeeld te hard perst tijdens de stoelgang. Andere oorzaken van aambeien zijn onder andere zwaarlijvigheid of een zwangerschap. Theranal bevat lidocaïne, een stof die de huid licht verdooft. Jeuk en pijn verminderen daardoor snel. Het toegevoegde zinkoxide en bismuthsubnitraat hebben een indrogende werking, waardoor aambeien sneller krimpen en genezen.

Hoe gebruikt en doseert u Theranal?


De samenwerkende drogisten hebben zowel de aambeienzalf als de aambeienzetpillen van Theranal online beschikbaar. De aambeienzalf kunt u bij inwendige én bij uitwendige aambeien gebruiken. Voor de behandeling van inwendige aambeien brengt u de zalf in de anus aan met behulp van de speciale canule. Theranal zetpillen zijn uitsluitend bedoeld voor de behandeling van inwendige aambeien.
Gebruik Theranal tweemaal daags (’s ochtends en ’s avonds) en na iedere stoelgang. Maak voor het aanbrengen van het product eerst de anus goed schoon en dep de huid voorzichtig droog. In de bijsluiter leest u meer over het gebruik van Theranal. Helpt dit zelfzorggeneesmiddel niet, of heeft u last van bloedende of zeer pijnlijke aambeien, raadpleeg dan aan een arts.

Bijwerkingen


Theranal zalf en zetpillen worden doorgaans zonder problemen verdragen. Wel kunt u eventueel een warm of branderig gevoel ervaren na het aanbrengen van de aambeienzalf of het inbrengen van de zetpil. Dit verdwijnt doorgaans vanzelf.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Theranal zalf of zetpillen niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen of als u lijdt aan een hartaandoening. Dit geneesmiddel is niet geschikt voor de behandeling van bloedende aambeien. Theranal wordt niet aanbevolen voor kinderen die jonger zijn dan 12 jaar of die lichter zijn dan 25 kilo. In de bijsluiter staat meer informatie over de contra-indicaties, eventuele wisselwerkingen en andere waarschuwingen.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Theranal

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven