Tramadol Actavis

Tramadol Actavis kopen bij apotheek


Snel af van pijn? Tramadol Actavis is een sterke pijnstiller die pijnprikkels onderbreekt. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u online Tramadol Actavis kopen. Dat scheelt u niet alleen wachttijd bij de apotheek, maar ook een bezoek aan het spreekuur: het benodigde recept wordt namelijk ook online verstrekt, na een online consult met een van de samenwerkende artsen.

Wanneer Tramadol Actavis bestellen?


Tramadol Actavis behoort tot de morfineachtige pijnstillers. Artsen schrijven dit medicijn voor als pijnstillers uit een andere categorie (paracetamol, ontstekingsremmende pijnstillers) te weinig helpen. U kunt bijvoorbeeld Tramadol Actavis bestellen als u last heeft van pijnklachten als:

  • Migraine;
  • Pijn na een operatie of door een verwonding;
  • Pijn als gevolg van een ernstige ziekte;
  • Zenuwpijn (waaronder aangezichtspijn);
  • Artrose of andere spier- of gewrichtspijn.


Tramadol zorgt ervoor dat pijnprikkels niet in het pijncentrum van de hersenen aankomen. Hierdoor worden matige tot ernstige pijnklachten snel minder.

Tramadol Actavis pijnstiller


U kunt Tramadol Actavis kopen bij de samenwerkende apotheek in diverse sterktes: het medicijn is verkrijgbaar in 50 mg, 100 mg, 150 mg en 200 mg. Gebruikt u deze pijnstiller voor het eerst, dan is het belangrijk om de bijsluiter goed te lezen. Tramadol is een sterke pijnstiller die zorgvuldig gebruikt moet worden. Houd altijd de voorgeschreven dosering aan. Slik Tramadol nooit langer dan noodzakelijk om gewenning te voorkomen. En krijgt u last van eventuele bijwerkingen, neem dan contact op met een arts of apotheek. De bijsluiter van Tramadol Actavis kunt u downloaden op de bestelpagina. Op dezelfde pagina kunt u overigens ook reviews van andere gebruikers lezen. Zo ziet u direct welke ervaringen er zijn met medicijnen. Zelf een review schrijven kan natuurlijk ook.

Online Tramadol Actavis bestellen bij apotheek


Online Tramadol Actavis bestellen bij de samenwerkende apotheek is veilig. Omdat Tramadol een hele sterke pijnstiller is, wordt dit geneesmiddel alleen uitgegeven als een arts hiermee akkoord gaat. Tijdens het online arts consult zal een van de samenwerkende artsen uw gezondheid in kaart brengen. Dat gaat via een online medische vragenlijst waarop u al uw gegevens invult en aangeeft wat uw klachten zijn. Besluit de arts dat u Tramadol nodig heeft en veilig kunt gebruiken, dan schrijft hij of zij een online recept uit dat direct wordt doorgestuurd naar een van de samenwerkende apotheken. Daar worden uw medicijnen ingepakt en verzonden.

Veilig Tramadol Actavis kopen bij apotheek en afrekenen


Online bestellingen plaatsen vraagt om oplettendheid. Niet overal kunt u veilig medicijnen online bestellen. Bij de doktersdienst Dokteronline.com hoeft u zich wat dat betreft geen zorgen te maken. De samenwerkende apotheken leveren uitsluitend medicijnen die van de officiële producent komen. U hoeft dus nooit bang te zijn voor nepmedicijnen uit het illegale circuit. Daarnaast rekent u uw bestelling online af in een beveiligde betaalomgeving. Uiteraard worden uw gegevens zeer vertrouwelijk behandeld. Heeft u vragen over het online bestelproces, dan staat onze Klantenservice voor u klaar. Bel of mail gerust!
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.