Tramal

Tramal zonder recept van de eigen huisarts online bestellen


Last van hoofdpijn, migraine, zenuwpijn of andere pijn? Tramal is een krachtige pijnstiller die voorgeschreven wordt bij hevige pijnklachten. U kunt Tramal zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. Dokteronline.com brengt u desgewenst in contact met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u een online consult, en zorgt na goedkeuring voor een online recept. In dit informatiedossier leest u hoe Tramal zonder recept van uw eigen huisarts bestellen in zijn werk gaat.

Wat is een online consult?


Tramal is een receptplichtig geneesmiddel. Dat betekent dat alleen een arts mag bepalen of u het geneesmiddel kunt gebruiken. Als u geen tijd of zin heeft om naar uw eigen huisarts te gaan, dan kunt u Tramal online bestellen bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek. Een arts die samenwerkt met Dokteronline.com stelt u een vragen over uw gezondheid, net als uw eigen huisarts zou doen. Dit gaat volledig online via een medische vragenlijst. Als de samenwerkende arts aan de hand van uw antwoorden bepaalt dat u Tramal veilig kunt gebruiken, schrijft hij een online recept uit.

Een online recept? en dan?


Het online recept wordt door een arts naar een van de samenwerkende apotheken gestuurd. Hier wordt het recept nogmaals gecheckt, zodat het risico op vergissingen zo goed als uitgesloten wordt. Vervolgens worden de bestelde medicijnen door de samenwerkende apotheek verpakt en direct verzonden naar het adres dat u heeft opgegeven. U hoeft niet bang te zijn voor priemende blikken van de postbode of huisgenoten: uw medicatie wordt in een neutrale verpakking verstuurd.

Is Tramal overal online te koop?


Internetapotheken schieten als paddenstoelen uit de grond. U heeft als consument dan ook een ruime keuze aan webwinkels. Wees er echter wel op voorbereid dat niet alle online apotheken even betrouwbaar zijn. Nepmedicijnen zijn helaas aan de orde van de dag: de kranten staan vol met alarmerende berichten hierover. Wilt u veilig online Tramal kopen, houd dan rekening met het volgende:

  • Bedrijven die u ongevraagd benaderen met aanbiedingen voor erectiemiddelen, sterke pijnstillers of andere medicatie zijn niet te vertrouwen.
  • Belangrijk: Geen één bedrijf mag Tramal zonder recept verkopen. Er moet altijd een online consult worden gehouden door een samenwerkende arts, waarna deze erkende arts een online recept verzorgt. Gebeurt dat niet, dan heeft u te maken met oplichterij.
  • Doe zaken met een Europese apotheek. Bedrijven buiten de EU hebben vaker de naam om valse Tramal en andere nepmedicijnen te verkopen.


Veilig bestellen bij een samenwerkende apotheek


De apotheken die met Dokteronline.com samenwerken, zijn geregistreerd en staan zeer hoog aangeschreven. Hun medicijnen worden rechtstreeks aangeleverd door de officiële fabrieken, waardoor nepmedicijnen geen kans krijgen. Ook een met Dokteronline.com samenwerkende artsen die uw aanvraag beoordeelt is altijd gerenommeerd en heeft veel ervaring. Deze brengt uw gezondheid goed in kaart voordat hij een recept uitschrijft. Tramal zonder recept van uw eigen huisarts bestellen is dan ook veilig en gemakkelijk.

Tramal zonder recept van uw eigen huisarts kopen bij samenwerkende apotheken


De pijnstiller Tramal is verkrijgbaar bij de apotheek in diverse sterktes en kan geleverd worden als tablet, capsule of druppels. De samenwerkende apotheken hebben dit medicijn standaard op voorraad. Wilt u meer weten over de werking van deze pijnstiller, lees dan het informatiedossier Tramal bijsluiter.

* Prijs is inclusief BTW.