Tretinoine (vitamine a zuur)

Airol bestellen bij acné en rimpels bij een apotheek


Airol kopen helpt bij een onzuivere huid


Acné, rimpels, rode adertjes, pigmentvlekken: de huid kan op veel manieren geplaagd worden door onzuiverheden. Natuurlijk zijn er veel middeltjes verkrijgbaar bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken die helpen om de huid in topconditie te krijgen. Maar als deze producten niet werken, is het tijd voor een sterker medicijn. Airol werkt op basis van tretinoïne, een geneesmiddel dat de celdeling in de huid stimuleert. Zo worden onzuiverheden grondig aangepakt en krijgt de huid weer een gladde en schone uitstraling.

Wanneer Airol bestellen bij een apotheek?


Airol helpt bij huidproblemen die niet reageren op huismiddeltjes of standaardproducten van de drogist. U kunt Airol onder andere gebruiken bij de volgende aandoeningen:

  • Hardnekkige vormen van acné, jeugdpuistjes, mee-eters;
  • Rimpels als gevolg van huidveroudering of overmatige blootstelling aan uv-straling;
  • Rosacea, een aandoening waarbij er sprake is van rode vlekken op neus en wangen;
  • Pigmentvlekken (hyperpigmentatie): donkere vlekken op de huid, vaak als gevolg van hormoonschommelingen of ouderdom.


Hoe werkt Airol?


Airol is via een online arts recept bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com verkrijgbaar als crème of lotion. De werkzame stof tretinoïne, ook bekend als vitamine A zuur, is een geneesmiddel dat de celdeling in de huid versnelt. Als de bovenste huidlaag zich in hoog tempo vernieuwt, krijgen onzuiverheden geen kans om zich te ontwikkelen. Hierdoor worden pukkels en puisten, fijne lijntjes en ontsierende vlekken door de huid zelf opgeruimd en krijgt een nieuwe, gave huid de kans om te stralen. Airol bestellen bij samenwerkende apotheken is de eerste stap naar die felbegeerde perzikenhuid.

Het gebruik van Airol


Airol crème of lotion moet eenmaal daags zorgvuldig worden aangebracht op de aangedane plekken. Zorg er zoveel mogelijk voor dat u de omliggende, gezonde huid niet in aanraking laat komen met het geneesmiddel. Wilt u Airol kopen via een smanewerkende arts bij een samenwerkende apotheek? Lees dan altijd de bijsluiter en volg het advies van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Airol:

  • Breng Airol nooit aan op een beschadigde huid (wondjes), verbrande huid of vlak bij de ogen of oogleden.
  • Was na het aanbrengen van Airol altijd goed de handen;
  • U kunt bij het gebruik van Airol soms last krijgen van huidirritatie op de plekken waar u dit middel heeft aangebracht. Deze klachten verdwijnen doorgaans bij voortzetting van gebruik;
  • Gebruik Airol niet als u zwanger bent of wilt worden, en uitsluitend in overleg met een arts als u borstvoeding geeft.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Airol kopen bij samenwerkende apotheken


Een onzuivere huid is vervelend, vooral als het gaat om de huid van het gezicht. Bij samenwerkende apotheken begrijpen ze dat u zo snel mogelijk met Airol wilt beginnen. Bestel Airol vandaag nog bij samenwerkende apotheken, dan wordt uw order door een arts behandeld en bij goedkeuring heeft u dit medicijn binnen 1 tot 3 dagen in huis. Uiteraard worden uw gegevens strikt vertrouwelijk behandeld.. Zorgeloos Airol bestellen doet u via een online arts consult bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.