Tretinoine (vitamine a zuur)

Tretinoïne ervaringen


Tretinoïne crème of vloeistof wordt vaak voorgeschreven bij huidaandoeningen die het gezicht ontsieren. Het wordt onder andere gebruikt bij ernstige vormen van acne, rimpels, striae, huidbeschadigingen door blootstelling aan zonlicht, rosacea en pigmentvlekken. Dit geneesmiddel werkt heel grondig: het stimuleert de celdeling van de huid, waardoor onzuiverheden verdwijnen en een nieuwe, gave huid tevoorschijn komt. De meeste Tretinoïne ervaringen zijn dan ook zeer positief: dit geneesmiddel heeft al veel mensen van hun ontsierde huid bevrijd.

Tretinoïne gebruikerservaringen


Onze bezoekers sturen regelmatig reviews over de medicatie die ze bij apotheken die met ons samenwerken besteld hebben. Uiteraard willen wij deze informatie graag met onze andere bezoekers delen. Hieronder leest u een review over Tretinoïne.

Eva | Den Haag
Dit product helpt, mijn huid is wel wat droger, maar ben allang blij dat de ontstekingen weg zijn.

Hebt u zelf Tretinoïne ervaringen waar u over wil schrijven? Plaats dan een review. Dit doet u via de knop op de productpagina. In een review kunt u bijvoorbeeld iets vertellen over het effect van Tretinoine op uw huid, de bijwerkingen of andere voor- en nadelen. Andere bezoekers zullen u dankbaar zijn!

Tretinoïne ervaringen: bijwerkingen


Tretinoïne is een sterk middel en moet daarom spaarzaam gebruikt worden. Bezoekers die dit geneesmiddel op hun huid gebruikten, meldden soms bijwerkingen als jeuk, een droge huid, rode plekjes en schilferingen. Als u hier veel last van heeft, kunt u proberen om de crème of lotion tijdelijk wat minder vaak aan te brengen, bijvoorbeeld om de dag in plaats van iedere dag. Blijft u ondanks deze maatregel last houden van de klachten, raadpleeg dan een arts. Bij sommige gebruikers werd de acne in het begin van de benadeling erger. Is dat bij u ook het geval, blijf dan de Tretinoine gewoon gebruiken: na een aantal weken geneest de huid meestal alsnog. Meer informatie over de bijwerkingen vindt u in de bijsluiter.

Tretinoïne gebruikerstips


Crème of lotion met Tretinoïne moet zorgvuldig worden aangebracht. Houd daarbij de volgende gebruikerstips in gedachten:

  • Breng het product altijd aan op een goed gereinigde huid;
  • Wacht na het gebruik van de crème of lotion minstens een half uur voordat u make-up, gezichtscrème of een ander product aanbrengt;
  • Vermijd fel zonlicht of het gebruik van de zonnebank als u net Tretinoïne op de huid heeft aangebracht: Tretinoïne maakt de huid extra gevoelig voor uv-straling. U kunt dit product dan ook het beste 's avonds gebruiken.


Online medicijnen bestellen


Acne is ontsierend en kan tot veel onzekerheid en frustratie leiden. Hetzelfde geldt voor andere huidaandoeningen zoals rosacea, waarbij de huid van de wangen, voorhoofd en neus rode vlekken vertoont. Gelukkig zijn er een hoop positieve Tretinoine ervaringen. Veel gebruikers hebben baat bij dit product. Wilt u zelf Tretinoïne gaan gebruiken, dan kunt u dit geneesmiddel online bestellen. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com heeft u geen recept van uw eigen huisarts nodig. Wij brengen u in contact met een samenwerkende arts. Deze doorloopt met u een online consult. Hierna wordt een online recept door een arts uitgeschreven en wordt uw bestelling bij de apotheek in orde gemaakt en naar u toe gestuurd. U heeft uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.