Tretinoine (vitamine a zuur)

Vitamine A zuur crème bestellen


Dé oplossing bij huidproblemenVitamine A zuur crème kopen? Wat is dat?


Vitamine A zuur crème: veel mensen hebben er weleens van gehoord. Maar wat is het eigenlijk? Vitamine A zuur crème is een crème die wordt toegepast bij diverse huidaandoeningen. Van oorsprong is vitamine A zuur crème een medische zalf. Het kwam op de markt als behandelmethode tegen acne. De gebruikers kregen echter niet alleen minder puistjes, maar merkten ook een aanzienlijke afname van fijne lijntjes, rode plekken en pigmentvlekken. Een nieuwe wondercrème was geboren!

Huidproblemen en vitamine A zuur crème


Een gave, stralende huid is een echt schoonheidsideaal. Helaas is een perzikenhuidje niet voor iedereen weggelegd. De meest voorkomende huidaandoeningen op een rij:

  • Acne: deze pukkels ontsieren niet alleen menig pubergezicht, maar kunnen door hormoonschommelingen ook tijdens de overgang de kop opsteken;
  • Pigmentvlekken (hyperpigmentatie): ophopingen van pigment in de huid waardoor donkere vlekken ontstaan;
  • Rosacea (rode plekken op neus en wangen): deze aandoening ontstaat vaak op latere leeftijd;
  • Rimpels: als gevolg van veroudering en blootstelling aan zonlicht.
    Vitamine A zuur crème bestellen kan in veel gevallen dé oplossing betekenen voor deze en andere huidproblemen.


Hoe werkt vitamine A zuur crème?


De werkzame stof in vitamine A zuur crème is tretinoïne, een middel dat de celdeling van de huid stimuleert. Tretinoïne zorgt ervoor dat oude huidcellen snel verdwijnen en worden vervangen door nieuwe huidcellen. De huid wordt op deze manier als het ware van binnenuit gepolijst en blijft daardoor glad, gaaf en vrij van onzuiverheden. Vitamine A zuur crème bestellen is mogelijk bij de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken.

Het gebruik van vitamine A zuur crème


Vitamine A zuur crème is een krachtig product. Het moet dan ook zorgvuldig gebruikt worden. Wilt u vitamine A zuur crème kopen, houd u zich dan altijd aan de aanwijzingen van een arts. Ook is het belangrijk om de bijsluiter goed te lezen. Verkeerd gebruik van vitamine A zuur crème kan bijwerkingen veroorzaken zoals een rode of schilferige huid. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met vitamine A zuur crème:

  • Dit product mag niet gebruikt worden tijdens een zwangerschap of als u probeert zwanger te worden;
  • Bestaande acne kan bij aanvang van de behandeling tijdelijk verergeren
  • U mag tijdens de behandeling met deze crème geen gebruik maken van de zonnebank. Vermijd ook fel zonlicht.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Veilig en vlot vitamine A zuur crème kopen


Vitamine A zuur crème kan bij veel huidaandoeningen een uitkomst zijn. Dit product is echter niet zomaar bij een drogist of apotheek verkrijgbaar. De apotheken die met Dokteronline.com samenwerken leveren dit middel wel. U hoeft de deur niet uit om vitamine A zuur crème te kopen. Via een online consult beoordeelt een samenwerkende arts of het middel geschikt is voor u. Na goedkeuring wordt de bestelling bij de apotheek geplaatst en bij u thuisbezorgd.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.