Tretinoine (vitamine a zuur)

Tretinoïne zonder recept van uw eigen huisarts


Tretinoine, oftewel vitamine A-zuur, is bedoeld voor mensen die last hebben van een onzuivere of beschadigde huid. Artsen schrijven een crème of lotion met Tretinoïne vooral voor bij ernstige acne, waarbij de huid ontsierd wordt door pukkels, mee-eters en onderhuidse ontstekingen. Dit geneesmiddel wordt ook vaak gebruikt bij rosacea, vlekken en rimpels door overmatige blootstelling aan uv-straling, striae en pigmentvlekken. Tretinoine is uitsluitend verkrijgbaar op recept bij de apotheek. Is uw eigen huisarts met vakantie, of heeft u geen tijd voor het spreekuur? Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com is Tretinoïne zonder recept van uw eigen huisarts verkrijgbaar. Een samenwerkende arts verzorgt dan online uw recept.

Een gave huid met Tretinoïne


Vitamine A-zuur versnelt de celdeling in de huid. Hierdoor ontstaat een peeling-effect, waardoor de beschadigde huidlaag verdwijnt en een nieuwe, gave huid aan de oppervlakte komt. Rimpels en vlekken vervagen, poriën raken minder snel verstopt en ontstekingen verdwijnen. Tretinoine is een heel krachtig medicijn. Niet iedereen kan dit product zomaar gebruiken. Voor sommige mensen, zoals zwangere vrouwen, is dit geneesmiddel zelfs gevaarlijk. Daarom mag Tretinoïne alleen op aanwijzing van een arts gebruikt worden. U kunt in Nederland dan ook geen Tretinoïne of vitamine A-zuur zonder recept kopen.

Koop geen Tretinoïne of vitamine A-zuur zonder recept


Koopt u Tretinoine online, pas dan op voor nep-Tretinoïne. Internetmedicijnen zijn helaas niet altijd zuiver koffie. Deze geneesmiddelen bevatten goedkope, soms zelfs giftige stoffen of hebben een gevaarlijk afwijkende dosering. Regel nummer één als het gaat om online shoppen voor Tretinoine: koop geen Tretinoine zonder recept. Alleen een arts kan u dit middel veilig voorschrijven. Een andere gouden regel: koop uw medicijnen bij een geregistreerde, Europese apotheek. In andere werelddelen gelden andere regels, waardoor nepmedicijnen gemakkelijker verhandeld kunnen worden. Ook goed om op te letten: heeft de online aanbieder een bezoekersservice met telefoonnummer of e-mailadres? Zo niet, kijk dan eerst even verder.

Belangrijke informatie over Tretinoïne


Tretinoine is niet zomaar een geneesmiddel. Dit medicijn moet zorgvuldig op de huid worden aangebracht om bijwerkingen te voorkomen. Dokteronline.com streeft ernaar om u zoveel mogelijk informatie te geven over de producten die u bij samenwerkende apotheken bestelt. Op onze site vindt u dan ook de bijsluiter van Tretinoine. Hierin staat belangrijke informatie over dit medicijn. Daarnaast hebben we ook informatiedossiers, zoals Tretinoïne Ervaringen, waarin u leest wat andere bezoekers van dit geneesmiddel vinden. Hebt u nog aanvullende vragen? Dan staat de klantenservice voor u klaar.

Makkelijk en snel: Tretinoïne zonder recept van uw eigen huisarts kopen


Wilt u snel af van uw vlekkerige of pukkelige huid? Bent u helemaal klaar met alle rimpels die u in de spiegel ziet? Dan kan Tretinoine helpen. Dit geneesmiddel is bij de apotheek verkrijgbaar als crème en als lotion. Bij apotheken die samenwerken met Dokteronline.com koopt u eenvoudig Tretinoïne (vitamine A-zuur) zonder recept van uw eigen huisarts. Het online consult met een samenwerkende arts is in een paar minuten gepiept, en ook de betaling is vlot en veilig afgehandeld via één van de beveiligde online betaalmethoden. Bestelt u Tretinoïne via het online consult, dan zorgt de samenwerkende arts dat uw recept snel, digitaal bij de samenwerkende apotheek terecht komt. Deze zorgt ervoor dat u de medicijnen binnen 1 tot 3 werkdagen in huis heeft.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.