TRX2

TRX2

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

TRX2 is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor het herstel en behoud van een gezonde haardos. De natuurlijke ingrediënten van dit middel, waaronder diverse krachtige aminozuren en vitaminen zoals kalium, biotine en L-carnitine, stimuleren de haargroei. Meer info

Laagste prijs
€ 69,50
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Bitcoin
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *
Bijsluiter(s)

Wat is TRX2?


TRX2 is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is voor het herstel en behoud van een gezonde haardos. De natuurlijke ingrediënten van dit middel, waaronder diverse krachtige aminozuren en vitaminen zoals kalium, biotine en L-carnitine, stimuleren de haargroei. TRX2 is geschikt voor mannen en vrouwen. Om dit voedingssupplement te bestellen, heeft u geen recept nodig.

Waar wordt TRX2 voor gebruikt?


Naar mate de leeftijd vordert, vermindert de kwaliteit van ons haar. De haarzakjes worden minder actief, waardoor het haar dunner wordt en er zelfs haaruitval kan optreden. Verder verliest het haar soms zijn kracht en glans, zodat het er futloos uitziet. TRX2 zorgt ervoor dat het haar weer beter gaat groeien. De uitgebalanceerde formule van dit voedingssupplement geeft de haarzakjes een boost. Het proces van haarverlies wordt op die manier gestopt en de haardos wordt voller, ook op de kruin en bij de inhammen boven het voorhoofd. Het haar gaat meer glanzen en ziet er zichtbaar sterker uit.

Hoe gebruikt u TRX2?


Slik de capsules TRX in hun geheel door met voldoende vloeistof. Neem TRX2 bij voorkeur tijdens de maaltijd in. Dit voorkomt het ontstaan van maagklachten. TRX2 moet langdurig worden ingenomen. Haren groeien over het algemeen vrij langzaam. Het kan daardoor enige tijd duren voordat het effect van dit voedingssupplement merkbaar is. Gemiddeld is er na ongeveer vijf maanden sprake van een zichtbare verbetering.

Dosering


De aanbevolen dosering van TRX2 is als volgt:


  • Volwassenen: driemaal daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen. De dosering mag ook in een keer worden ingenomen.TRX2 is niet geschikt voor kinderen. Wijk niet af van de aanbevolen dosering en lees voor gebruik de bijsluiter.

Bijwerkingen


Omdat TRX2 uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat, zijn er geen bijwerkingen te verwachten. Een enkele keer is er sprake van maagklachten. Neem de capsule met voedsel in om dit te voorkomen. Mocht u toch last krijgen van bijwerkingen, zoals huiduitslag of andere klachten, neem dan contact op met uw arts.

Wanneer mag u dit geneesmiddel niet gebruiken?


Gebruik TRX2 niet als u:


  • Overgevoelig bent voor een van de ingrediënten.Overleg met uw arts over het gebruik van dit voedingssupplement als u lijdt aan een lichamelijke aandoening, zoals epilepsie, diabetes of hart- en vaatziekte.

Let op: Sommige geneesmiddelen hebben een wisselwerking met TRX2, indien u medicijnen gebruikt raadpleeg dan de arts alvorens met TRX2 te starten.

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol


Gebruik TRX2 uitsluitend op advies van de arts als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Er gelden voor dit voedingssupplement geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid en het gebruik van alcohol.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - TRX2

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven