Utrogestan

Utrogestan bestellen bij een apotheek


Wanneer Utrogestan kopen?


Utrogestan bevat het vrouwelijke geslachtshormoon progesteron. Dit hormoon speelt een grote rol in de maandelijkse cyclus. Utrogestan wordt voorgeschreven aan vrouwen waarbij de cyclus verstoord is, waardoor er problemen ontstaan. Verminderde vruchtbaarheid, premenstrueel syndroom (PMS) en een hevige of onregelmatige menstruatie kunnen allemaal het gevolg zijn van een tekort aan progesteron. Utrogestan bestellen bij een apotheek helpt om de hormoonbalans in het lichaam weer goed in evenwicht te brengen, zodat er verbetering optreedt in de klachten.

Utrogestan: bij een verstoorde hormoonhuishouding


Een verstoorde hormoonbalans kan bij vrouwen diverse aandoeningen veroorzaken:

  • Uitblijvende zwangerschap: door een te laag progesterongehalte kan de eisprong negatief beïnvloed worden, waardoor een verminderde vruchtbaarheid ontstaat;
  • PMS (premenstrueel syndroom): een afwijkend progesterongehalte kan lichamelijke klachten veroorzaken in de tweede helft van de cyclus, waaronder gespannen en pijnlijke borsten, buik- en rugpijn, vermoeidheid en stemmingswisselingen;
  • Menstruatiestoornissen: onregelmatige cyclussen of menstruaties met abnormaal veel bloedverlies kunnen het gevolg zijn van een tekort aan progesteron.


Veel vrouwen die Utrogestan kopen, merken dat bovenstaande klachten sterk afnemen bij het gebruik van dit middel.

Hoe werkt Utrogestan?


Utrogestan vult het progesterongehalte in het bloed aan. Hierdoor wordt het tekort aan deze stof opgeheven en komt een normale maandelijkse cyclus op gang. Utrogestan stimuleert de eisprong en verbetert de conditie van het baarmoederslijmvlies zodat een bevruchte eicel zich goed kan innestelen. Daarnaast kan Utrogestan ervoor zorgen dat menstruatiebloedingen minder heftig worden en PMS-verschijnselen afnemen. U kunt bij apotheken die met Dokteronline.com samenwerken Utrogestan kopen in capsules van 100 mg (30 stuks per verpakking)en 200 mg (15 stuks per verpakking).

Het gebruik van Utrogestan


Utrogestan is gemakkelijk in te nemen. De zachte capsules moeten in hun geheel worden doorgeslikt met wat vloeistof. Utrogestan wordt, afhankelijk van de aandoening waarvoor u het gebruikt, meestal alleen tijdens de tweede helft van de cyclus ingenomen. Een arts kan u hier over adviseren. Wilt u Utrogestan bestellen bij de apotheek? Lees dan voor het gebruik de bijsluiter en houd u aan de voorschriften van een arts. Een paar belangrijke zaken die u moet weten over de behandeling met Utrogestan:

  • Dit medicijn kan duizeligheid en/of slaperigheid als bijwerking hebben. Houd hier rekening mee als u deel wilt nemen aan het verkeer;
  • Overleg met een arts over het gebruik van dit middel als u zwanger bent of borstvoeding geeft.


Raadpleeg voor overige bijwerkingen en waarschuwingen de bijsluiter.

Utrogestan kopen bij samenwerkende apotheken


Klachten als PMS, ongewenste kinderloosheid of onregelmatige menstruatie komen vaak voor. De meeste vrouwen vinden het niet prettig om dit aan de grote klok te hangen. Utrogestan bestellen bij samenwerkende apotheken kan gewoon via de computer. Geen lange rijen bij uw eigen apotheek of gênante vragen van de assistente: bij de samenwerkende apotheken wordt uw aanvraag zorgvuldig, snel en discreet verwerkt. Bovendien betaalt u veilig en gemakkelijk. Bestel Utrogestan vandaag nog. U hebt de medicijnen dan binnen enkele werkdagen in huis.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.