Utrogestan

Utrogestan zonder recept, mag dat?


Wilt u Utrogestan receptvrij bestellen? Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Utrogestan zonder recept van uw huisarts kopen. Uiteraard heeft u voor dit medicijn wel een recept nodig, maar dat wordt tijdens het online arts consult voor u geregeld door een samenwerkende arts. Dat scheelt u weer een bezoekje aan de huisarts en apotheek.

Utrogestan bestellen bij hormonale problemen


Het medicijn Utrogestan is ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van hormonale problemen. Artsen schrijven dit middel onder andere voor bij de volgende aandoeningen:


  • Onregelmatige menstruaties of hevige menstruaties met veel bloedverlies;
  • Premenstrueel syndroom (pms);
  • Verminderde vruchtbaarheid;
  • Overgangsklachten.


Bovenstaande klachten worden vaak veroorzaakt door een tekort aan het geslachtshormoon progesteron. Utrogestan vult het progesterongehalte aan, waardoor de menstruatie- en vruchtbaarheidscyclus verbetert.

De voordelen van online bestellen


Menstruatieproblemen, overgangsklachten of moeite met zwanger worden is misschien niet iets dat u graag bespreekt met anderen. Juist dan is het fijn om online medicijnen te bestellen. Omdat u via de met Dokteronline.com samenwerkende apotheken Utrogestan zonder recept van uw huisarts kunt bestellen, hoeft u eigenlijk ook met niemand hierover te praten. Uw arts consult verloopt helemaal online: het medische vragenformulier kunt u op de website invullen. Uw bestelling wordt vervolgens in een discrete verpakking bij u thuisbezorgd.

Informatie over Utrogestan


Utrogestan zonder recept van de huisarts kopen bij de apotheek betekent niet dat u geen informatie krijgt over het product. Bij Dokteronline.com vinden we het juist heel belangrijk dat u uitgebreid geïnformeerd wordt over de medicijnen die bij de samenwerkende apotheken te koop zijn. Daarom kunt u de bijsluiters van Utrogestan gewoon online downloaden. Ook leest u op de bestelpagina reviews van andere patiënten en een producttekst met de belangrijkste kenmerken van het medicijn.

Koop nooit Utrogestan zonder recept


Utrogestan is niet zomaar een medicijn. Dit geneesmiddel is er in twee varianten: een capsule die oraal wordt ingenomen en een vaginale capsule (bij vruchtbaarheidsproblemen). Bovendien luistert de dosering en de wijze van innemen nogal nauw. Wordt Utrogestan verkeerd gebruikt, dan kunnen er vervelende bijwerkingen ontstaan. Daarom mag alleen een arts Utrogestan voorschrijven. Een arts weet bij welke klachten Utrogestan kan helpen en wat in uw geval de beste dosering is. Houd deze informatie in uw achterhoofd als u online Utrogestan receptvrij wilt kopen, dus zonder recept van je eigen huisarts. Dit geneesmiddel is receptplichtig en mag nooit zonder (online) recept verkocht worden!

Veilig Utrogestan receptvrij kopen? Alleen met online recept


Dokteronline.com zorgt ervoor dat uw bestelling bij de apotheek vlekkeloos verloopt. Wij werken samen met de beste artsen en apotheken. U hoeft niet bang te zijn voor nepmedicijnen, oplichting of andere ellende. De betaling verloopt via een zeer veilige betaalomgeving, waarbij u ook nog eens kunt kiezen hoe u wilt afrekenen. En uw gegevens? Die spelen we uiteraard nooit door aan andere partijen. Meer informatie over onze werkwijze kunt u vinden op de pagina ‘Hoe het werkt’. Heeft u nog vragen over de bestelprocedure of de betaling? Neem gerust even contact op met onze Klantenservice.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

 

Gerelateerde artikelen