Vectavir (Fenistil)

Vectavir (Fenistil)

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Vectavir is een creme om een koortslip te voorkomen en te behandelen. De naam Vectavir is veranderd in de naam Fenistil Penciclovir. De werkzame stof in het middel is Penciclovir. Meer info

Laagste prijs
€ 7,90
Beschikbaarheid
In voorraad
Recept vereist
Nee

* Prijs is inclusief BTW.

  • iDeal
  • MisterCash
  • Klarna
  • Sofort
  • Zelf overboeken
Product
Prijs *
Product – Prijs *

Vectavir (Fenistil) ter behandeling van een koortslip


Vectavir is een creme om een koortslip te voorkomen en te behandelen. De naam Vectavir is veranderd in de naam Fenistil Penciclovir. De werkzame stof in het middel is Penciclovir. Een koortslip ontstaat door het herpes labialis virus. U verkleint de kans op koortslip blaasjes als u direct bij de eerste tinteling begint met smeren. U merkt snel de verzachtende en genezende werking.

Gebruik Fenistil


Fenistil is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. De koortslip behandeling duurt 4 dagen. Gedurende deze periode brengt u de koortslip crème 8 tot 9 keer per dag aan. Gebruik de crème om de 2 uur. Houdt u zich aan deze dosering, het is anders mogelijk dat de koortslip crème niet effectief werkt.

Nieuw: camouflerende koortslipcreme


Vindt u een witte creme vervelend, omdat het opvalt op uw gezicht? Er is nu iets nieuws, een camouflerende koortslip creme . De gekleurde versie Fenistil is minder zichtbaar en valt daardoor niet op. Het heeft dezelfde genezende werking en remt het Herpes virus. Fenistil versnelt het genezingsproces. Het neemt de pijn weg, zodat u minder last heeft van een vervelende koortslip. Een effectieve koortslip behandeling gedurende 4 dagen door het gebruik van Fenistil.

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Vectavir (Fenistil)

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven