Ventolin

Ventolin zonder recept, is dat mogelijk?


Heeft u de luchtwegverwijder Ventolin nodig, maar heeft u geen recept van de huisarts? Geen nood. Via Dokteronline.com kunt u Ventolin receptvrij bestellen bij de apotheek. Dat wil zeggen: u heeft wel een recept nodig, maar niet per se van uw huisarts. Het benodigde recept wordt namelijk verzorgd na het arts consult tijdens de bestelprocedure. En dat scheelt een hoop tijd en gedoe. U hoeft niet eerst naar het spreekuur en ook niet in de rij bij uw apotheek. Ventolin online bestellen bij de samenwerkende apotheek is dus een efficiënte manier om uw behandeling te verkrijgen.

Online Ventolin bestellen bij de apotheek


Wie online Ventolin receptvrij bestellen wil, maar met online recept, kan terecht bij de doktersdienst Dokteronline.com. Wij brengen u tijdens het bestelproces in contact met een samenwerkende arts. Deze arts controleert uw aanvraag en verdiept zich in uw gezondheidsprofiel. Dat gaat via een online arts consult, waarbij u in een online medische vragenlijst aangeeft wat uw klachten zijn en vragen beantwoordt over uw gezondheid. Is de arts ervan overtuigd dat u Ventolin nodig heeft én veilig kunt gebruiken, dan wordt er een recept naar een van de samenwerkende apotheken gestuurd. Uiteraard worden uw medicijnen snel en discreet verzonden. Meer informatie over het online bestellen van receptplichtige medicijnen vindt u op de pagina Hoe het werkt.

Wanneer Ventolin bestellen?


Ventolin helpt bij benauwdheid als gevolg van astma, COPD of een andere longaandoening. Het medicijn werkt rechtstreeks in de luchtwegen. Het poeder wordt ingeademd met behulp van een verstuiver. De werkzame stof salbutamol zorgt er vervolgens voor dat de spieren in de luchtwegen zich minder verkrampen. Het resultaat: u kunt makkelijker ademhalen, waardoor klachten als benauwdheid, hoest en een piepende ademhaling snel verbeteren. Ventolin wordt ook preventief voorgeschreven. U gebruikt het dan om een aanval van benauwdheid te voorkomen als u gaat sporten of als u weet dat u in contact komt met een bepaalde stof waar uw luchtwegen allergisch op reageren.

Koop nooit Ventolin zonder recept


Sterk werkende medicijnen zijn receptplichtig. Dit voorkomt dat het geneesmiddel op de verkeerde wijze wordt gebruikt, wat gevaarlijke situaties zou kunnen opleveren. Op internet is het mogelijk om Ventolin zonder recept te kopen. Dat mag echter alleen als er een online recept wordt verzorgd door een arts. Ga nooit in zee met websites die zich niet aan deze regels houden. Ventolin die ook zonder online recept verkrijgbaar is, komt meestal uit het illegale circuit. Deze vervalste geneesmiddelen lijken verdacht veel op de officiële pillen en poeders, maar bevatten vaak vervuilde ingrediënten of zijn verkeerd gedoseerd. U begrijpt dat u deze medicijnen beter niet kunt gebruiken; ze zijn een gevaar voor uw gezondheid!

Veilig Ventolin receptvrij kopen


Dokteronline.com heeft veiligheid hoog in het vaandel. De apotheken die met Dokteronline.com samenwerken verzenden uw bestelling Ventolin alleen als een arts een online recept heeft uitgeschreven. Bovendien werken zij uitsluitend samen met de officiële geneesmiddelenfabrikanten. Van illegale Ventolin zonder recept is dus nooit sprake. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling en de online betaling veilig en vlot verlopen. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Uw pakketje wordt in een discrete verpakking toegezonden. Heeft u hulp nodig bij uw bestelling, dan staat onze Klantenservice u graag te woord. Bel of mail ons gerust.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.