Vichy Homme

Vichy Homme

0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Vichy Homme verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Het assortiment bestaat uit een complete verzorgingslijn en bevat onder andere een zuiverende reinigingsgel, aftershavecrème, douchegel en deodorant. Meer info

Laagste prijs
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid
Niet in voorraad
Recept vereist
Nee

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.

Wat is Vichy Homme?


Vichy Homme verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Het assortiment bestaat uit een complete verzorgingslijn en bevat onder andere een zuiverende reinigingsgel, aftershavecrème, douchegel en deodorant. Alle Vichy Homme producten zijn op elkaar afgestemd en hebben een frisse textuur en een dynamische, maar niet te overheersende geur. Wilt u Vichy Homme online bestellen, dan kunt u terecht bij de drogisten die samenwerken met Dokteronline.com. Uw bestelling wordt direct verwerkt en binnen enkele werkdagen thuisgestuurd.

Waar wordt het product voor gebruikt?


De mannenhuid verschilt behoorlijk van het kwetsbare perzikenhuidje van de vrouw. De mannenhuid is dikker, heeft grovere poriën en produceert meer talg. Bovendien heeft de huid van de man meer te lijden onder de dagelijkse scheerbeurt. Vichy heeft een verzorgingslijn ontwikkeld die hierop inspeelt. Vichy Homme kalmeert en verzorgt de huid, beschermt tegen huidveroudering, vermindert tekenen van vermoeidheid en geeft de huid energie. Vichy houdt ook rekening met de praktische kant van huidverzorging. Zo zijn er diverse soorten aftershave-crèmes verkrijgbaar die zijn afgestemd op de verschillende scheergewoontes, heeft de deodorant een extra lange werking en kan de douchegel gebruikt worden voor reinigen van het lichaam én het haar. Alle Vichy Homme verzorgingsproducten zijn gebaseerd op thermaal bronwater dat een herstellende en kalmerende invloed heeft op de huid.

Hoe gebruikt u Vichy Homme?


De samenwerkende drogisten hebben Vichy Homme online verkrijgbaar in diverse varianten. Gebruik het product volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bijwerkingen


Alle producten van Vichy Homme zijn dermatologisch getest en zijn ook geschikt bevonden voor de gevoelige huid. Er zijn geen bijwerkingen te verwachten. Krijgt u last van overgevoeligheidsreacties, stop dan met het gebruik van het product.

Wanneer mag u dit product niet gebruiken?


Gebruik Vichy Homme niet als u overgevoelig bent voor een van de bestanddelen (zie verpakking).

Reviews (0)
0 / 5 gebaseerd op 0 reviews

Product review - Vichy Homme

U heeft niet alle velden (volledig) ingevuld. Controleert u a.u.b. de rood omlijnde invoervoelden.

U heeft voor dit product reeds een review geplaatst

Bedankt! Uw review wordt na goedkeuring binnen een dag online geplaatst.

Klik op de sterren om een beoordeling te geven