Voor Vrouwen

Voor Vrouwen

Officiële merken
Officiële merken

Als vrouw kunt u last krijgen van verschillende klachten en daardoor regelmatig bepaalde medicijnen nodig hebben. Voor bijvoorbeeld de pil wilt u niet graag steeds naar de huisarts hoeven te gaan. Door online bij een met Dokteronline.com samenwerkende apotheek uw medicijnen te bestellen slaat u een bezoek aan uw eigen huisarts over. Na een online arts consult met een samenwerkende arts krijgt u (na goedkeuring) uw medicatie binnen 2 dagen door de apotheek toegestuurd. Wel zo gemakkelijk dus!

Anticonceptiepil
Eén van de beste anticonceptiemiddelen is de anticonceptiepil. Door een anticonceptiepil te gebruiken voorkomt u een ongewenste zwangerschap en kunnen uw menstruatieklachten verminderd worden. Dokteronline.com brengt u in contact met samenwerkende artsen en apotheken. Bij de apotheek kunt u discreet anticonceptiepillen bestellen.

Morning after pil
Een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren met onveilige seks. De morning after pil zorgt ervoor dat de kans op een zwangerschap aanzienlijk verkleind wordt. Voor vrouwen zou de morning after pil standaard in het medicijnenkastje moeten liggen.

Blaasontsteking
Door de korte urinebuis van de vrouw bestaat er een gedegen kans dat u eens in de zoveel tijd last krijgt van een blaasontsteking. Gelukkig is een blaasontsteking met de juiste medicijnen snel en eenvoudig te behandelen.