Waarom Dokteronline.com

Waarom Dokteronline.com

Dokteronline.com krijgt steeds meer bezoekers. Dat geeft wel aan hoe ‘gewoon’ het aanvragen van een online arts consult tegenwoordig is. Online behandeling aanvragen is gemakkelijk en snel. Via Dokteronline.com bent u bovendien verzekerd van een aantal aanvullende voordelen, zoals:
- gratis verzending van bij samenwerkende apotheek of drogisterij bestelde receptplichtige medicijnen.
- kosteloos en veilig achteraf betalen.
- uw bestelling bij een samenwerkende apotheek of drogisterij wordt snel en discreet verpakt en aan de deur bezorgd.

Daarnaast biedt Dokteronline.com en de met haar samenwerkende drogisterijen en apotheken een enorm uitgebreid assortiment behandelingen en drogisterijproducten, waardoor u altijd slaagt.

Hoe betrouwbaar is Dokteronline.com
In de media wordt veel gewaarschuwd voor het online bestellen van geneesmiddelen. Dat is terecht, want op het internet zijn een hoop onbetrouwbare aanbieders die bijvoorbeeld nepmedicijnen verkopen of hun klanten op een andere manier oplichten. Bij Dokteronline.com hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde Europese apotheken en ervaren, geregistreerde artsen. De medicijnen worden verstuurd door een gecertificeerde apotheek, komen van de officiële fabrikant en worden alleen door een arts voorgeschreven als dat medisch verantwoord is.

Dokteronline.com is een online doktersdienst en geen online apotheek of internetapotheek. Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt u desgewenst online in contact met medische specialisten en/of apotheken.

Hoe werkt online bestellen?
Het platform van Dokteronline.com werkt simpeler dan u misschien zou denken. Het bestellen van drogisterijproducten of gezondheidsartikelen gaat eigenlijk net als bij een webshop: u legt een artikel in uw winkelmandje en rekent online af. Wilt u een receptplichtige behandeling, dan gaat dat via een online consult. Het bestelproces bestaat dan uit de volgende drie stappen:
- u vult het online medische vragenformulier in. Hierin staan vragen die uw eigen huisarts ook zou stellen, bijvoorbeeld over uw lengte, gewicht, een omschrijving van de klachten en uw rookgedrag.
- een onafhankelijke arts bekijkt uw medische gegevens en bepaalt of u het medicijn veilig kunt gebruiken. Is dat inderdaad het geval, dan wordt een online recept naar een samenwerkende apotheek gestuurd.
- uw medicijnen worden door de met ons samenwerkende apotheek verpakt en direct verzonden.

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/docomimg2.s3.amazonaws.com/campagne/usp/film-NL.jpg

Toon meer