Wartec (Podofyllotoxin)

Wartec zonder recept, kan dat?


Soms heeft u gewoon geen zin om langs de huisarts te gaan met bepaalde klachten. Bijvoorbeeld als u last heeft van genitale wratten. Deze kleine wratjes op de geslachtsdelen en anus zijn het gevolg van een soa; iets waar veel mensen zich voor schamen. Bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com kunt u Wartec zonder recept van uw eigen huisarts bestellen. U krijgt dan een online recept voorgeschreven door een deskundige arts die samenwerkt met Dokteronline.com.

Wartec zonder recept van de huisarts bestellen, is dat veilig?


Als u Wartec zonder recept van uw huisarts wilt bestellen, dan kunt u terecht bij de samenwerkende apotheken. U bestelt dit geneesmiddel via een online arts consult, waarbij een samenwerkende arts naar uw medische achtergrond kijkt. U vult online een medische vragenlijst in. Dit zijn vragen die uw eigen huisarts ook zou stellen. De samenwerkende arts bekijkt uw aanvraag en bepaalt of het middel geschikt is voor u. Gaat de arts akkoord, dan wordt er een online recept naar een van de samenwerkende apotheken gestuurd. U krijgt het medicijn dan vervolgens thuisgestuurd. Is de arts van mening dat Wartec niet het juiste medicijn voor u is, dan keurt hij uw aanvraag af. Uw veiligheid en gezondheid staat bij de artsen en apotheken namelijk altijd voorop.

Online bestellen: snel en gemakkelijk


Online receptplichtige medicijnen kopen bij de apotheken die samenwerken met Dokteronline.com is snel en gemakkelijk. De bestelprocedure verloopt geheel online, ook het art consult en de betaling. U hoeft dus de deur niet uit. Bovendien worden medicijnen als Wartec door de samenwerkende apotheken altijd discreet verpakt, zodat niemand ziet wat er in het pakketje zit. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Reken op een levertijd van enkele werkdagen.

Wartec tegen genitale wratten


Wartec bevat podofyllotoxine, een middel dat het wratten veroorzakende virus doodt en de groei van bepaalde huidcellen remt. Hierdoor verdwijnen de genitale wratten sneller. Wartec is een krachtig geneesmiddel en is daarom alleen op recept verkrijgbaar. Is uw huisarts met vakantie, heeft u geen tijd om langs het spreekuur te gaan, of houdt u uw klachten liever voor uzelf, dan is het mogelijk om Wartec zonder recept van uw eigen huisarts te bestellen bij de samenwerkende apotheken.

Het hpv-virus


Genitale wratten worden veroorzaakt door het humaan papillomavirus, afgekort tot hpv. Dit virus is besmettelijk en kan zich verspreiden door onveilige seks. Genitale wratten zien eruit als rozerode of grijswitte bobbeltjes op de huid met een bloemkoolachtig oppervlak. Ze bevinden zich op of rond de geslachtsdelen en de anus. Soms veroorzaken ze irritatie, jeuk of een branderig gevoel. Doet u niets aan de wratten, dan kunnen ze spontaan genezen. Dit kan echter jaren duren. Een behandeling met Wartec versnelt het genezingsproces en kan deze periode flink verkorten.

Genitale wratten voorkomen


Genitale wratten vallen onder de noemer geslachtsziekten, oftewel seksueel overdraagbare aandoeningen (soa). U kunt een besmetting grotendeels voorkomen door veilig te vrijen. Een condoom geeft echter nooit 100% bescherming tegen deze soa. Het hpv-virus kan namelijk ook worden overgedragen via de handen, een besmette handdoek of andere voorwerpen. Naast veilig vrijen is een goede hygiëne dus ook belangrijk. Leen bijvoorbeeld nooit een gebruikte handdoek of gedragen ondergoed en was regelmatig uw handen.

Soa zelftest


Mocht u twijfelen of u genitale wratten heeft, dan is het mogelijk om een zelftest te doen. Deze test kunt u rustig thuis uitvoeren, wanneer het u uitkomt. Na 7 dagen kunt u de uitslag online bekijken. Mocht blijken dat u te maken heeft met genitale wratten, dan is het verstandig om het snel te laten behandelen. Neem contact op met een arts of u kunt ervoor kiezen om Wartec zonder recept van uw eigen huisarts te bestellen.
Product
Prijs (incl. artsconsult) *
Product – Prijs (incl. artsconsult) *

Voor risico's en bijwerkingen, lees de bijsluiter of raadpleeg een arts of apotheker.
* Prijs is inclusief de prijs van de apotheek, consult van de arts en BTW.