Hart en ziel van Dokteronline.com

Onze visie: Power to the patient!

Youtubeblock highlight

Onze visie: Power to the patient!

Anno 2017 bent u als consument beter geïnformeerd dan ooit: dankzij het internet heeft u een wereld aan informatie en keuzemogelijkheden binnen handbereik. Onze mogelijkheden zijn groter dan we ons ooit hadden durven voorstellen. Is het dan niet logisch dat we hetzelfde verwachten als het aankomt op onze gezondheid? Dokteronline.com vindt van wel. En daarom strijden we al sinds 2003 voor meer zeggenschap van patiënten in de gezondheidszorg:

Power 2 the patient actor
Power to the patient

Hoe?

Dokteronline.com informeert over gezondheid, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Dokteronline.com brengt u desgewenst in online contact met medische specialisten en/of apotheken. Dokteronline.com is zelf geen online dokter en geen online apotheek of internetapotheek. Bij ons kunt u terecht voor informatie over uw gezondheid en wij faciliteren - indien nodig en gewenst - het online contact met artsen. Mocht u besluiten bepaalde medicijnen te willen aanschaffen, dan kunt u dat doen bij uw eigen apotheek of een door ons voorgestelde online apotheek waarbij wij uw order doorgeven en betaling regelen.


Kernwaarden?

Onze belangrijkste kernwaarden zijn: discretie, veiligheid, betrouwbaarheid en bovenal kwaliteit.Waarom?

Als het om uw gezondheid gaat, geloven wij dat u de vrijheid moet krijgen om over uw eigen lichaam te beslissen. Op basis van de juiste informatie en een advies op maat moet u zelf een overwogen keus kunnen maken over de behandelmethode.

Computer Klantenservice

Het klantenservice team en directie staan voor u klaar.

Met wie?

Bij Dokteronline.com werken wij samen met de beste apotheken van Europa en medisch specialisten van het allerhoogste niveau; mensen die zich met hart en ziel inzetten voor het welzijn van hun cliënten.

Hoe het allemaal begon...

Hoe het allemaal begon...

Ons verhaal begon in 2003...

Gedreven door de overtuiging dat mensen hun eigen keuzes moeten kunnen maken als het gaat om gezondheidszorg, besloten we onze cliënten via Onlinedokter.com de mogelijkheid te geven om op doktersrecept een werkzame dosis Melatonine aan te vragen bij de apotheek. Melatonine is een natuurlijk slaaphormoon, dat destijds in Nederland met een hogere dosering dan 0,1 mg per tablet alleen op recept te verkrijgen was.

Dokteronline.com

In 2004 ontstond het idee om onze website breder in te zetten. Vanaf dat moment veranderden we de naam in Dokteronline.com en werd het dienstenpakket uitgebreid met zogenaamde lifestyle medicijnen die niet worden vergoed door de ziektekostenverzekering en waarbij anonimiteit gewenst is vanwege een gevoel van schaamte bij de cliënt. Het model bleek een enorm succes te zijn.

Het feit dat er via Dokteronline.com medicijnen kunnen worden aangevraagd
die in eigen land niet verkrijgbaar zijn, maar wel Europees zijn goedgekeurd, maakt ons tot op de dag van vandaag onmisbaar voor veel van onze cliënten.

Tijdbalk

Dokteronline.com timeline
2017

Waar zijn we nu

Wij mogen ons tot de

grootste gezondheidsplatformen

van Europa rekenen!

Vandaag de dag is Dokteronline.com in 8 talen beschikbaar. Met meer dan 167.000 klanten mogen wij ons tot de grootste gezondheidsplatformen van Europa rekenen.

Wij bieden gevarieerde informatie over uw gezondheid, lifestyle, klachten, de bestrijding daarvan en samenhangende producten. Wij hebben samenwerkingen met 8 onafhankelijke artsen en 6 apotheken in Engeland, Duitsland en Denemarken. Ook werken we samen met verschillende medische portals en zijn we druk bezig met de sponsoring van relevante medische projecten; projecten die aansluiten bij ons geloof dat de mens vrij moet zijn om zijn of haar eigen keuzes te maken.

Rebel of Health

Ook al werden wij heel lang de “Rebel of Health” genoemd en zijn wij in het verleden vaak bevochten en bekritiseerd, gelukkig ontvangen wij vanaf het begin ook vele positieve reviews van tevreden cliënten. Cliënten die om persoonlijke redenen niet bij hun eigen arts terecht kunnen of willen, of die wegens hun drukke schema gewoon liever alles online afhandelen. Juist die groep willen wij centraal stellen. We werken nauw samen met onze cliënten en, waar mogelijk, zullen wij in al hun behoeften voorzien. Nu en in de toekomst.

Rebel of health tekening
Missie voor de toekomst

Missie voor de toekomst

We zullen Dokteronline.com verder uitbreiden binnen Europa en onze service verbreden

Dokteronline.com begon met een droom, en die droom koesteren we nog steeds: we willen mensen de mogelijkheid bieden om over hun eigen lichaam en de behandeling hiervan te beslissen. Het mag duidelijk zijn dat Dokteronline.com hier is om te blijven. Juist nu zoveel cliënten onze service nodig hebben en eHealth in het algemeen veel belangrijker wordt, willen wij ze alles kunnen bieden op het gebied van gezondheid en lifestyle.

Medicijnen voor iedereen beschikbaar

In kleinere landen, waaronder Nederland, zijn steeds minder medicijnen beschikbaar omdat het minder rendabel is hier te handelen. Wij kunnen hier bij helpen. De met ons samenwerkende apotheken in Engeland en Duitsland hebben een ruimer assortiment en op die manier blijven deze medicijnen voor iedereen binnen Europa beschikbaar.

Totaaloplossing

We streven er naar om Dokteronline.com niet alleen verder uit te breiden binnen Europa, maar ook onze service te verbreden met meer (medische) diensten. Dokteronline.com zal een totaaloplossing bieden voor haar cliënt, met 24 uurs service en informatie voor iedereen!